Внимание деца само на думи !

 Внимание деца само на думи !

Убийство на непълнолетна разтърси Сливен. Трима са ранени.

Момиче на 15 години почина при трагичен инцидент днес следобед в град Сливен, съобщават от ОДМВР-Сливен. Към 13.50 часа на тел. 112 е получен сигнал от директора на учебно заведение в град Сливен. Незабавно натам са насочени екипи на полицията и на Бърза помощ.

Пристигналите на място полицейски служители установяват, че около 13,30 часа 28-годишният Д.И. от сливенското село Струпец е пресрещнал пред входа, към двора на училището, друг 28-годишен мъж и след възникнал конфликт между двамата, му е нанесъл прободна рана с нож. След което е влязъл в двора на училището и е нападнал и нанесъл прободни рани на 15-годишно момиче, което е починало на място. След което Д.И. е направил опит да се самоубие, като се прострелял с газов пистолет.

Пострадалият мъж, както и нападателят, са откарани в болнично заведение, без опасност за живота. Районът е отцепен, взети са мерки за сигурността на учениците. За случая е уведомена Окръжна прокуратура-Сливен.Учителка се е опитала да предпази убитото момиче, вследствие на което и тя е пострадала.

Efekt 2

От МБАЛ “ Д-р Иван Селимиснки“ в Сливен информират, че трима души са приети в болницата с наранявания при инцидента. Те са транспортирани в здравното заведение около 14 часа днес. Единият пострадал е на видима възраст 28-30 години, с прободна рана в гърба, в тежко състояние, съобщава началникът на спешното отделение д-р Тодор Суванков.

Вторият пострадал, чиято самоличност не е установена, на видима възраст между 25 – 30 години, е с прострелна рана от в областта на устната кухина. Жена на 40 години, за която се съобщава, че е преподавател в училището (горе споменатата учителка), е с прободна рана в областта на корема и гърба, в относително добро състояние, е допълнил д-р Суванков.
Източник: www.nabludatel.bg/

Ние Blife.eu питаме след като имаше инцидент с нож в детска градина,а сега има убийство в училище! Това правителство нехае за децата ни, нехае за Бъдещето на нацията ! Правителство не се справя с този кървав хаос,който цари в страната ни до кога ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.