Предният среднощен екшън с джихадисти у нас

Предният среднощен екшън с джихадисти у нас

Този път става дума за поредните три дози мигранти от Турция към нас !

При три случая в Бургаско и Ямболско са задържани 34 нелегални мигранти, които ще бъдат предадени на Разпределителния център в Елхово. И така ще получат първата си регистрация в еврозоната у нас !Това става ясно от съобщение на пресцентъра на МВР. В първия случай вчера вечерта към 23 часа граничен полицейски наряд от ГПУ-Малко Търново опитал да спре за проверка два автомобила в землището на село Габър, община Созопол. Шофьорите обаче не изпълнили полицейската палка и с мръсна газ потеглили в посока село Зидарово. При опита за бягство единият от автомобилите излязъл от платното и блокирал в разораната нива. Шофьорът и спътникът му избягали от местопроизшествието и опитали да се скрият в близката гора.

Граничните полицаи установили в „Опел”-а има 8 чужди граждани без документи за самоличност, по техни данни афганистанци. По-късно 30-годишният шофьор и 25-годишният му помагач от София са открити и задържани в ГПУ-Малко Търново. Граничните полицаи уведомили колегите си от ОДМВР-Бургас, които в 23.30 часа задържали на входа на областния град втория автомобил – BMV, с други 5 чужденци без документи, също представящи се за афганистанци. Задържан е и шофьорът, който е 26-годишен мъж от Монтана.

Efekt 2

Предният среднощен екшън с джихадисти у нас

В друг случай за вчера гранични полицаи от ГПУ-Болярово са задържали в землището на с. Воден двама мъже от близките села. Те водели 9 чужденци без документи, представящи се за иракски граждани. С постановление на районната прокуратура водачите на групата са изпратени за 72 часа в следствения арест в Елхово.

Трима мъже от Бургаска област, водещи 12 нелегални имигранти без документи са спипани също вчера в землището на с. Горно Ябълково от служители на ГПУ-Средец. Чужденците заявили, че са иракски граждани. Заедно с водачите те са задържани. Тази сутрин е арестуван още един мъж от региона, съпричастен към случая. Образувано е бързо производство в ГПУ-Средец. / Така е приключила поредната доставка мигранти от Турция за България!

Предният среднощен екшън с джихадисти у нас

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.