Бойко ТВ пак се гаврят с БСП

Бойко ТВ пак се гаврят с БСП

БСП скочи на Хекимян! Служителят на Павел Станчев излъгал зрителите на Би Ти Ви за гостуване на депутата Кирил Добрев

Остро писмо до ръководството на Би Ти Ви и до шефа на СЕМ Георги Лозанов изпратиха от БСП. Поводът е “манипулация за участие на депутата Кирил Добрев в сутрешния блок. Народният представител трябвало да участва в разговор “Срути ли се пирамидата на “червените фараони” в БСП?”. И въпреки че бил обявен, не бил поканен.

Това е поредната гавра на Павел Станчев и служителите му с БСП. Припомняме, че в дните около изборите в сутрешния блок бе поканен Михаил Миков, но близо 40 минути стоя окабелен и не бе включен в ефир. След това той напусна студиото, а Хекимян обяви, че е решил да си тръгне. Манипулацията бе разкрита първо от ПИК (виж подробности в Още по темата).

Efekt 2

Ето какво пишат в писмото си от БСП:

Обръщам се към Вас заради обявеното и многократно анонсирано, но непотвърдено и нереализирано гостуване на народния представител от “БСП лява България” Кирил Добрев в предаването „Тази сутрин” на 6 ноември 2015г. с тема: “Срути ли се пирамидата на “червените фараони” в БСП”. Такава манипулация е повод за размисъл – защо една медия създава дезинформации и какво преследва с това?

 БТВ е с претенция за авторитетна медия и подобно поведение, заблуждаващо зрителите, освен ако не преследва цели и не се опитва да манипулира гражданите, е недопустимо. Непрофесионално и неморално е да се създават условия за груби манипулации извън възложените от закона в национален ефир, още повече- за пореден път екипът на „Тази сутрин” и Антон Хекимян допускат уж „невинни” грешки, насочени срещу БСП.

Зрителите заслужават почтено отношение и ние апелираме да вземете мерки техният интерес да бъде защитен. Защото Вие, като ръководители на медия, добре си давате сметка, че обективността е основно условие вашата медия да разполага с доверието на зрителите и на всички граждани.

Ще се радваме, ако гражданите получат някакво обяснение кой е отговорен за тази манипулация.

Източник: pik.bg/

Екипът на Blife.eu ще добави,че след унизителното държание към Миков сега и Кирил Добрев попадна в техният сценарии! То бива слагачество, но този път Бойко тв прекали !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.