“Законната ” власт в България е незаконна!

"Законната " власт в България е незаконна!

Вижте какво написа на стената си Тони Баждаров!

Публикуваме текста без редакторска намеса :

“Законната ” власт в България е незаконна! Тя управлява в противоречие с волята на суверена от август 1991 насам и не е поискала одобрение за нито един свой акт по надлежния ред – чрез референдум. А това е задължително в съответствие с чл. 1, ал. 2 и 3 от Конституцията! Никой не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет! Изборите решават само кадрови въпроси. Самозванците трябва да се оттеглят! Иначе ги чака съдбата на Мария Антоанета!

Efekt 2

КОНСТИТУЦИЯ Чл. 1. (1) България е република с парламентарно управление.
(2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.
(3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.
За справка вижте: www.parliament.bg/

Ние от Blife.eu питаме дали е прав според Вас Тони Баждаров ? Излиза, че властта е узурпирана от и това, че властта произлиза от народа си е само клише! СЕГА Е МОМЕНТЪТ ВЛАСТТА ДА СЕ ВЪРНЕ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДЪТ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.