На прощаване или на превземане

На прощаване или на превземане

ДПС са готови за предсрочни избори

Именно затова медиите на Пеевски ръчкат правителството. Това един сценарии !Но има и друг -Гражданска война в която ще бъдат активирани всички спящи клетки внесени от Сирия, Пакистан и контролирано пропуснати и добре подбрани по възраст, религия и цел от Турция! Дали ДПС не иска цялата власт макар и под ударите на ятагана и зурлите на БХК ?

Можем да отидем и по-далеч, там на където са тръгнали и от Анкара за възстановяване границите на Османската империя ! 500 000 турци и над 100 000 добре обучени бойци в България чакат да развеят знамето на ислямът ! Златна Добруджа е готова според списъците на КОС за контрол на оръжието на ловджиите от делиормана на 100 пушки,които 98 са на ловджии с турски имена и две на българи !

Над 3000 са нарезните оръжия в Кърджалии и поне още толкова са и старите ижовки за синът и зетя там ! Няма за какво да се притесняваме фирмите, който стопанисваха складовете за боеприпаси са на масони, а всички Български масони са на подчинение от турските им събратя.

Efekt 2

Та в този ред на мисли колко складове гърмяха и колко ли липси се прикриха ! Можем много да говорим за това, че едни се стягат за сватба,а други за брадва!Унищожиха ни армията сега и полицията се ликвидира !

Какво следва какво ! Премиерът написа името на страната си като Булгаристан и се подписа ! България е в ликвидация, да живее Американската демокрация! Наскоро Башар ал-Асад спомена, че следващата Ислямска държава е в България ! Затова и Плевнелиев иска да построим най-големият ислямски център на Балканите!Колаж: Иво Ангелов

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.