Скандално! Жени “унищожи” Николета Лозанова!

“Коя е тази Ни Ло? Аз я създадох и точно аз ще я унищожа”, кани се сексапилната Жени. Според твърденията, Калканджиева иска да помогне на близката си приятелка Алисия и да събере разделеното семейство.

За никого не е тайна вече, че двете открай време са доста близки и сега Жени давала съвети на бившата съпруга на Божинов, по какъв начин да си върне съпруга. Според нея Алисия не бива да се цупи на Валери, а именно сега да му покаже, че само на нея той може истински да разчита. Моделката дори уреждала “случайни” срещи на между Алисия и Валери, за да се опита така да скрепи отношенията им и да се разгорещи старата любов помежду им.

Според близките на Калканджиева, нейната цел да събере звездното семейство не е от приятелски чувства, а защото Жени открай време е бясна на Николета и това е идеалната възможност да я унищожи.

Efekt 2

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.