Скоро масово ще фалират медии !

Скоро масово ще фалират медии !

До сега правителството наливаше пари в редица вестници и медии !

Вестниците фалират един след друг, тиражите им са силно намалели !
Идва времето, в което голям процент от тези медии трябва да излязат на свободният пазар !

Предстоят същото и на някой телевизии !
Телевизията е много скъпо предприятие, което се превърна за жалост в ПИАР агенция !

При свободните медии винаги има изненада, винаги има момент, в който се задават неудобните въпроси, винаги има момент, в който се раздухва скандал, но при контролираните медии скандали се потушават и не се задават неудобни въпроси, а всичко е по ноти и ПИАРЪТ си върви така в определени предавания на телевизията и идват най-популярните политици и всеки, който може да си плати !
А в други телевизии не е така !

Efekt 2

Тук някой ще кажат, ами рейтингът и гледаемостта !
Ами когато става дума за една и съща телевизия с една и съща аудитория защо едни и същи политици са в едни и същи предавания, а в другите предавания не ходят, защо ?
Ами защото тези предавания, така наречените формати, си работят с една и съща ПИАР АГЕНЦИЯ и тя гарантира, че няма да се случи гаф и всичко ще е по ноти !

Ето от какво шепне гласът в ухото на водещите!
Ако има достатъчно много капитали в опозицията за да си направят собствена телевизия, но всички виждаме какво стана с ТВ 7 как в един момент тя е принудена да спре, а спонсорите са принудени да заживеят в чужбина !

медии

Та медиите уж са четвъртата власт, но понякога стават първата власт дето се шегуват, че и Напольон, ако е нямал ПИАРИ нямаше да знаят, че битката при ВАТЕРЛО е загубена !

Та и така колкото и голямо, и значимо събитие да се случи в страната, ако то не е отразено по медиите обществото няма как да знае !
Така погледнато от този ъгъл всички разбираме, че медиите са първата власт ! Медиите 10 години повтаряха, че Бойко Борисов лови лошите, че е най-най и най докато народът го заобича !
Та медиите Ви казват кого да обичате и кого да мразите !

Те са Вашето мерило за света и за това какво се случва в страната, а дали е така в действителност?
Ние свободните медии нямаме рекламодатели, нямаме и платени публикации и това ни прави свободни или по-точно неудобни !медии

Да ще повторим едно клише, че една птичка пролет не прави и ще допълним, че един петел цяло село буди и така над 400 малки телевизии в България и хиляди сайтове дали не преобърнахме народната любов, дали не показахме истинската същност на Бойко Методиев Борисов и на всички до него !

Да макар и ритани смазвани, но оцеляващи, но след всяко падане се изправяхме по-силни и по-мотивирани, по-опитни и тук е мястото където искам да поздравя всички онези сайтове и блогъри, който не спираха да ровят с кървавите си пръстчета в основата на кулата на медийната империя на властта на тези, които Ви манипулираха и казваха това, което разни социолози и профайлъри, разни анализатори и аналитици искат да ви кажат това за което им бе платено !

Ние малките медии доказахме, че истината не може да бъде скрита и тя рано или късно излиза !
Сега искам да се обърна към тези големите медии, които всички цитират понякога и ние го правим, към тези, който задават темите на деня !

Добре дошли на пазара на свободните медии, тук е истинската война за оцеляване, тук в информационната джунгла и оцелява не най-големият, не и най-хитрият, а оцеляват само честните и обективните и тук най-големият ресурс е истината и повярвайте ни хората знаят кое е лъжа и кое е истина !

 

КАК ВИ МАНИПУЛИРАТ ! 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.