На пролет ще има нова вълна с пришълци

На пролет ще има нова вълна с пришълци


На пролет ще има нова вълна с пришълци
Виктор Орбан с армия за лов на пришълци Звеното от 3000 бойци напълно подготвени и оборудвани ще охранява границите на Унгария!

До сега правителството на Унгария е похарчило над 340 милиона долара за да изградят огради по границите си и за логистика както и за униформи и оборудване на новите си граничари !

Лайош Коса, председател на парламентарната група на управляващата партия “ФИДЕС”, заяви, че разходите ще бъдат изключение от задължението да се спазват правилата за обществени поръчки. За сведение през изминалата година през Унгария минават над 450 000 мигранти към Германия !

Efekt 2

От къде са дошли ли, ами от България !
Така се стига до ограда със Сърбия и Хърватска !

Лайош Коса каза, че правителството очаква още една вълна от мигранти следващата пролет.
Това как трябва да го разтълкуваме?
Че на пролет Ердоган ще отприщи арабските орди ли ?
И какво ще стане на пролет в България ?
Днес в публикация на: bez-cenzura.info

„ДИ ВЕЛТ“ НИ ПОПАРИ: ГЕРМАНИЯ ЩЕ ВРЪЩА БЕЖАНЦИ В БЪЛГАРИЯ

Днес четем, че Германия започва да връща всички регистрирани в България, които са на нейна територия, а колко стотици хиляди са те ?
И ако през Унгария са минали 450 хиляди колко от тях ще ни върнат ?
А след нея колко държави ще я последват ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.