Слави Трифонов нарече съдиите от висшият касационен съд комсомолци !

Слави Трифонов нарече съдиите от висшият касационен съд комсомолци !

Слави Трифонов ги обвини, че те са гласували против народът си, против суверена и това един акт на политическа поръчка и това е очевадната истина !

Тук ние казваме, че това е родоотстъпничество, че това е предателство към нацията и суверена на България! Страшно е това, което виждаме, страшно е и това, което ще последва и ако до сега е било лошо то идва страшното !

Слави нагледно обяснява колко е независим Българският съд, което е страшното !

Efekt 2

Какво е законът и от къде произлиза за да има днес съдебна система :

С римско право се обозначава начинът за уреждане на обществените отношения като писани и/или спазвани правила и процедури, които довеждат до възникване на първата цялостна правна система в историята – тази на Древен Рим и Римската империя, която се развива във времето до падането на Византийската империя. С термина римско право се обозначава и правната дисциплина, занимаваща се с неговото изучаване.

Източник за формата на обичайното право в Рим и неговите правни институти са запазилите се разрешения по съдебни дела. Първите дошли до нас източници за писаното право в Рим са законите на Римските цезари. Едни от най-значимите от тях са Законите за дванадесетте таблици (на латински: Lex Duodecim Tabularum), създадени около 450 пр.н.е.. Плебейският трибун Терентилий Арса, предложил законът да бъде писан, така че да се предотврати произволното му прилагане.

Справка : Уикипедия, свободната енциклопедия

ЗАКОНЪТ ДА БЪДЕ ПИСАН, ТАКА ЧЕ ДА СЕ ПРЕДОТВРАТИ ПРОИЗВОЛНОТО МУ ПРИЛАГАНЕ !

КОНСТИТУЦИЯ

Глава първа
ОСНОВНИ НАЧАЛА

Чл. 1. 
(1) България е република с парламентарно управление.
(2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.
(3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.

Ето за това говори и доказа Слави Трифонов !

Скъпи читатели, всички ние сме свидетели на една диктатура, която дори и най-свирепите и кръвожадни римски диктатори не са успявали да наложат в една империя !

Истината е, че управляващите не зачетоха думата на своят суверен, не зачетоха волята на 700 000 Българи и не зачетоха волята на суверена !

Хунтата, която е узурпирала властта и обслужва само и единствено статуквото и олигарсите забрави за народът си! Напротив, това, което извършва към своят народ е геноцид !

Да припомним и думите на Петко Славейков:

„ Всяка власт, която се отдалечава от народа, пада като дърво, отсечено в корена.”

По всичко личи, че Бойко Борисов и неговите съзаклятници се отдалечиха от народът си !

Думите на премиера, че „властта на всяка цена не ме интересува“ е да вярваме ли или да не вярваме на това ?

Слави Трифонов нарече съдиите от висшият касационен съд комсомолци !

Слави Трифонов обяснява доста добре, че ние народът имаме право – дори сме длъжни да се съобразят с нашата воля и думата ни трябва да е законът, но уви – управляващите мислят друго яче и трябва да им покажем кой е цар, кой е господар и кой е лош материал !

Да припомним и думите на Крум :

“Като не щеш мира – на ти секира!”

За едно е прав Слави Трифонов – „Време е да изхвърлим боклука от властта“!

Време е да им покажем какво е пряка радикална демокрация !

Време е да спасяваме нашият народ, територия и нация !

Време е да  изхвърлим боклука от властта !

И както е казал Васил Левски:
„Дела трябват не думи” !
„Часът на свободата призовава всеки българин да покаже на дело родолюбието си “!

Настъпили моментът аз ще бъда там, а ти ще дойдеш ли Българино?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.