Вчера пак циганка удари  лекар

Вчера пак циганка удари  лекар

 

Млада лекарка от (ЦСМП) във Варна е получила  шамар от циганка в  знак за благодарност!

Лекарката е била шамаросана от циганката по време на изпълнение на служебните си задължения. Случаят се разиграл вчера около 21, 30 ч. в село Каменар. Екип на „Бърза помощ“ се отзовал на повикване за тежко болен мъж. Тъй като в къщата било много шумно, лекарката помолила за тишина.

Efekt 2

„Ти ли ще ми правиш забележки, ма“, казал й болният ядосано.

И когато лекарката се отправила към пътната врата, съпругата на болния циганин й ударила плесник.

За случая е уведомена полицията, и се извършва проверка !

Д-р Рашева казва: Това е пореден случай на посегателство от цигани  над наш екип!

Въпреки обидата колежката си е свършила работата и не се наложило да бъде викан друг екип, добави тя.

Директорът на ЦСМП – Варна, призова за повече толерантност към спешните медици. Нека хората не забравят, че нашата работа е да помагаме на болните и да спасяваме живота им, обобщи тя.

Ние от Bezcenzura.info остро осъждаме това циганско поведение! Нашите лекари са се учили да спасяват хора, а не да воюват с тях!

До кога ще търпим това чувство на циганското съсловие за доминат и надзаконие, за превест като по-висша класа над нас, до кога?

Тук е ролята на държавата, която трябва да се намеси и да постави нещата на мястото им, но това няма да се случи поне докато правителството не зависи от циганските гласове и тяхното благоразположение !

Затова и циганите си позволяват да бият полицаи, лекари, журналисти, общинари, социални служители  и всеки, който им НАПРАВИ ЗАБЕЛЕЖКА !

Да сте чули някой политик да е набит от цигани ?

Няма и да чуете, те са  едно – „гарван на гарван око не вади“, та и циганската престъпност и политическата престъпност са двете страни на една монета наречена политическа мафия !

Циганското беззаконие не е явление, а то е продукт на политическото беззаконие това е !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.