Спират детските надбавки за Българите! Само циганите ще вземат!

Спират детските надбавки за Българите! Само циганите ще вземат!

За циганите иде реч!
Вчера министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова обяви във Враца, че паричните помощи за деца или така наречените детски надбавки ще останат за най-нуждаещите се, а работещите родители ще бъдат стимулирани по други начини.
Това бе нейният отговор на журналистически въпрос „дали предвижда всяко едно дете в страната да получава въпросните надбавки“.

Намерението на правителството на ГЕРБ да спре детските надбавки за работещите майки е поредната мярка на правителството за борба с ДЕМОГРАФСКИЯ СРИВ иначе не би звучало логично !
При условие, че над 90% от Ромките не работят, а само раждат деца за помощи и детски и така се препитават !

Efekt 2

Като погледнем над 76% от Българските жени ходят на работа и ще загубят тази макар и нищожна придобивка !

Министърката не каза как точно ще подпомага работещите майки, а от многото политическо говорене става ясно, че щели да ги подкрепят с ДРУГИ ИНИЦИАТИВИ !

Истината е, че това безумие бе обявено при откриването на обществена трапезария, с която щели да подпомогнат най-бедните !

Всички знаем, че в България Циганите по документи са най-бедните !
И докато в Чехия отпускат по 30 000 евро за раждане на дете и се дават огромни привилегии и в Полша скачат няколко пъти детските, а в Русия дават по 9500 долара при раждане на дете и за второ – държавно жилище и пак толкова пари, а за трето парите са същите, но и ти дават земя и други стимули!

В България Правителството на ГЕРБ унищожава Българите и стимулира само развъждането на цигани, е нали те гласуват за тях !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.