Според Евростат: Средната продължителност на трудовия живот на българите през 2017 г. е

Според Евростат: Средната продължителност на трудовия живот на българите през 2017 г. е


Средната продължителност на трудовия живот на българите през 2017 г. е била 33 години, показват данни на Евростат, цитирани от БНТ.
За ЕС този показател е 36 години. В рамките на ЕС най – малко години за пенсиониране са нужни в Италия – 32 и най – много – 42 в Швеция.

В повечето държави в ЕС мъжете се трудят с 5 години повече от жените: 38 години при мъжете и 33 години при жените.
И така какви са условията на труд в България и те съизмерими ли са с тези в Европа? Колко се плаща извънредният труд там и в България?

Какви са социалните придобивки на хората, който работят там и у нас ?

Efekt 2

И на не на последно място – разликата в трудовото възнаграждение каква е според Вас ?
Управляващите все говорят по време на избори за вдигане на заплатите и пенсиите, но като отминат изборите се забравя за обещанията, но пък за сметка на това се вдигат цените на храната, токът, водата и горивата !
И след като нямаме икономика единственото, което произвеждаме е инвалиди с тези условия на труд и чисто човешки статус на оцеляване !

Кога Евростат ще направят и оценка на условията на труд в България и Европа?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.