Срещу „Топлофикация“ няма имунизация !

Срещу „Топлофикация“ няма имунизация !


СЛЕД ЛЕДЕНА ЕПОХА ИДВА ЖЕГА След като „Топлофикация“ казаха, че ще се извинят на хората и ще ги компенсират, че са участвали в ледена епоха, а после тихичко направи план как да си вземе парите като вдига цената на парното !

И така имате си такса „сградна инсталация“, но нищо, че сте си свалили радиаторите !
Този модел на монополно клане и дране няма край, ама за Вас ! Веднъж само, веднъж докоснати от топлината на „Топлофикация“ плащате цял живот дори да се откажете от услугите и !

Отърване няма – плащаш си или те съдят до дупка теб или децата ти !
Водата студена или топла е – най-жизненият елемент на планетата и те го знаят !
И ако от ВИК са като наркодилъри и използват природният ресурс, който ни е даден от майката Земя безплатно тези са по-лоши – мине ли водата по тръбата, а мине ли тръбата покрай Вас оставате облъчени като от радиация на „Топлофикация“ за цял живот !

Efekt 2

За това мили хора, дали ще живеете в ледена епоха или не решавате Вие, но едно е сигурно – топлите се или не ще плащате до гроб поне !
И така, ако някога мили читатели, телевизорите победиха хладилниците и Вие гласувахте пак за ГЕРБ то днес радиаторите победиха и пресата, и телевизорите, и хладилниците, и потушиха народният гняв, защото там където има тръба на „Топлофикация“ няма закон за нашата нация !

Едно запомнете, че Бог високо, цар далеко, а тръбите на „Топлофикация“ произвеждат радиация, такава невидима срещу, която няма лек освен да си платиш рекета нелек !

Та срещу думата „Топлофикация“ няма имунизация !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.