Старата песен на нов глас!

Старата песен на нов глас !

Човек и общество предмет в общество без човеци

Здравейте скъпи Родители!Да Ви разкажем една приказка за вашите деца и за една от най-благородните професии – Учител!
Та скъпи родители Ви сте заети да се трудите и за да подсигурите насъщният на вас и своите деца, да им подсигурите дом, дрехи, що годе някакво нормално съществуване на децата си именно на вашият ген да продължите родът си – основното при всички видове на планетата. Възпроизводството и продължението на генът – ген, който от хиляди години се предава до наши дни, ген който е преминал през болести и през вековете и хоп какво става днес?
Нашето най-свято и мило дете, нашият смисъл на съществуване с лека ръка и доверие попада в училище. То тук пък учителите, тези пазители на “Българщината” и моралът, тези хора с една от най-хуманните професии трябва да възпитат децата Ви, трябва да облагородят нацията ни и според това те как са се справили нацията ни ще има просперитет.Глупости толкова ни е сбъркана държавата, че не може по зле да е!
Учителите услужливо за едната заплата няма да видят експериментите с лекарства и ваксини върху Вашите деца.Няма да си спомнят те по какви учебници са учили, няма и да си спомнят отминалите времена в който възпитанието на децата започваше от личният пример,а ще наричат децата Ви зверове и ще се отнасят към тях като с такива.Правя уточнение, че не всички учители са такива, има и такива който са се предали, други който кадруват, трети който са пред пенсия, абе всичко допира до икономическите мотиви на преподавателите – все някакво оправдание за пред съвестта си те ще намерят.

Старата песен на нов глас !

Efekt 2

Та да се върнем на най-голямото човешко благо, а именно детето Ви.
Занижен родителски контрол плюс национална политика за промиване на мозъци, плюс занижена учебна програма е равно на ферма за простаци като приложим към това и заобикалящата им действителност например – наркодилърът до училището, който пък дежурният полицай към това училище въобще не знае за него и така от години един същ полицай и един и същ наркодилър имат едно и също работно място, ама не се познават и стигнем детската закусвалня в която нито за миг не са продавали храни и напитки, който съдържат вредни консерванти, емулгатори, оцветители и да не изброявам целият списък с нещата, който водят до различен тип болести и стигнем до агресията която се предава от децата един към друг породена от филми, електрони игри и постоянният стрес, които родители и учители и всички просто се излива върху децата ни.Та стигнем до това какво трябва да научат децата ни в учебниците си и след като на кориците на тетрадките си е цялата чалга палитра и стигаме до момента в който ние трябва да ги възпитаме ТОЛЕРАНТНО и тогава децата ни разбират от красивите учебници, че в България не имало турско робство, разбират че Васил Левски се е бил незнайно срещу кого, имало е въстания ама пак не се знае защо са избухнали! Забележете не се знае как са потушили един ВЕЛИК НАРОД като нашия – просто е нямал велика и славна история, просто е обезличен и всичко е подменено и принизено – е на това му викаме днес държавен приоритет.

Една нация трябва да има три основни приоритета:
Първо – здрава нация, която да възпроизвежда здрави индивиди – качествено здравеопазване.
Второ – умна нация която да даде просперитет на страната си икономически, индустриален и с иновациите си да направи силна икономика – май и това го няма вече!
И трето да подсигури един спокоен живот на населението си.

Виждаме, че всичко това е унищожено в зародишната си форма – ще произвеждаме болни и изнервени чалга наркоманчета за които насилието във виртуалният свят в който присъстват не малко време от животът си е нещо нормално и от това нищо добро не ни очаква .
Някога в една история се разказва за един който 30 години търсел земя за своят народ. 30 години е много време, но целта е била друга – да се смени едно поколение и тогава да се започне на чисто. Е ние за повече от 25 години преход сменихме не едно поколение с друго, а дали възпитаваме правилно третото и какво ще е четвъртото и кой и как в какво ще го възпита .

Всички ние имаме вина, че България си е отишла след Народна република България и станахме република България и сега след като унищожихме с бездействието си България какво ще остане и кой и какво ще населява нашите земи. Повярвайте ми скоро българи няма да има дори и в историята ще ни подменят като във всички истории ще завърша така както започват с имало едно врем една страна и  т.н. – старата песен, а много може да се разказва, но както я караме няма да има и кой да я разказва!
Че да благодарим ние днес, че робство не имало на тези който написаха учебниците по ЧОВЕК И ОБЩЕСТВО!Ние им позволихме обществото без човеци да направят това!
Старата песен на нов глас !
Екипът на blife.eu се извинява ако сме обидили някого и съжалява ако не сме обидили всички,защото всички сме виновни с бездействието си!Но колективната вина не е вина, нали скъпи приятели?Ние от blife.eu Ви благодарим, че сте наши читатели!
ДАНО ВКУСЪТ ОТ НЕГАТИВНАТА ЕМОЦИЯ, КОЙТО ЩЕ НАГАРЧА В СЪЗНАНИЕТО НИ, НИ НАКАРА ДА СЕ ЗАМИСЛИМ ЗА РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА ОТ НАС САМИТЕ,А НЕ ДА ЧАКАМЕ ТЕЗИ, КОЙТО ПРОМЕНИХА ВСИЧКО!С ТОВА ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМА ТЕ ГО РЕШИХА ДО СЕГА ИМЕННО ТАКА И НИЕ ИМ ПОЗВОЛИХМЕ !

ЕКИПЪТ НА blife.eu ЩЕ БЪДЕ ПОНЕ МАЛКО ДОВОЛЕН, АКО ПОНЕ ЕДИН ЧОВЕК Е СПОДЕЛИЛ ТАЗИ СТАТИЯ, ПОНЕ ЕДИН СЕ Е ЗАМИСЛИЛ, ПОНЕ ЕДНО СЪРЦЕ СМЕ ДОКОСНАЛИ ПОНЕ НА ЕДИН МУ ПУКА ЗА БЪЛГАРИЯ !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.