Путин реши ли няма спиране

Путин реши ли няма спиране

“Новая газета”: Путин:Русия удря ИД до седмица

Русия може да удари “Ислямска държава” още следващата седмица, твърди “Новая газета”. В навечерието или непосредствено след речта на президента Владимир Путин пред Генералната асамблея на ООН на 28 септември ще бъде извършено действие, което да потвърди сериозните намерения на Москва в борбата срещу тероризма, уточнява вестникът. По-рано вчера изданието 3mv.ru съобщи, че руски морски пехотинци са влезли в сражение с неголям отряд на ИД през нощта срещу неделя. Руснаците охранявали военна база до Латакия, когато получили данни от разузнаването за приближаването на ислямистите. Пехотинците направили засада и ги причакали извън базата. При сражението трима от нападателите били убити, двама пленени, а останалите избягали.

Бойци от “Сирийската свободна армия” пък пуснаха в YouTube клип, направен в провинция Хомс, на който се вижда транспортен самолет Ил-76, съпроводен от четири бомбардировача Су-24 в бяла окраска, характерна за ВВС на Русия.
Източник: priaporec.org

Efekt 2

Екипът на blife.eu искаме да Ви зададем един въпрос:
Ако Руските транспортни самолети са придружавани с модерни изтребители, как по дяволите Българското правителство ще им забрани да преминат над страната ни?

Екипът на blife.eu Ви благодари,че сте наши читатели!Благодарим Ви за доверието!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.