Убийство край село Чукилите до Габрово

Убийство край село Чукилите до Габрово

Ужас тресе Габрово – откриха мъртъв 30-годишен!

30-годишен мъж от Габрово е бил открит мъртъв в неделя край село Чукилите. Безжизненото тяло е било намерено в изоставена селскостопанската постройка. За ужасяващия случай потвърдиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово.
Сигналът в полицията бил подаден около 20 часа, а мъртвият габровец бил открит десетина минути по рано. Самоличността на починалия е установена.
Извършен е оглед на местопрестъплението от криминалисти. Съставена е съдебно-медицинска експертиза, а по случая е образовано досъдебно производство.
Предприети са действия по разследването за установяване на обстоятелствата и извършителите на тежкото престъпление.
По данни на пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово към момента текат разпити на свидетели, като оттам призовават за съдействие още граждани, станали очевидци на случилото се.
По информация на източници на „Габрово Нюз“, предната вечер, намереният в неделя мъртъв 30-годишен мъж, бил с компания в габровско нощно заведение, където се веселили до късно.
В края на вечерта тръгнали с приятели от нощния клуб към вила в село Чукилите, за да си продължат тържеството.
Щом пристигнали на мястото продължили с употребата на алкохол, в следствие на което възникнало спречкване между 30-годишния и друг мъж.
След скандал и словесни пререкания между двамата, последвало обаждане по телефона от страна на другото лице към група мъже (по непотвърдена информация дървосекачи, работещи за баща му).
В момента, в който стигнали до вилата, за да „раздават възмездие“, бандата от нападатели налетели и започнали да нанасят тежък побой с бухалки и дървета на младия габровец.
Той успял за миг да се откъсне от тях и побягнал към гората, а по петите му хукнали преследвачите, повикани по-рано по телефона. След което следите на всички се изгубили.
Мъртвото тяло е било открито в неделя вечерта в изоставена постройка.
По случая тече разследване. Очаквайте още информация.
Източник: gabrovonews.bg

Екипът на blife.eu се обръща към вас ако някой може да помогне с информация по случаят да се свърже с органите на редът в Габрово

Efekt 2

Екипът на blife.eu Ви благодари че сте наши читатели!Благодарим Ви за доверието!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.