Иде ли началото на края на Германия ?

Иде ли началото на края на Германия ?

Кой дирижира унищожението на Европа?

Акциите на Фолксваген се сринаха с над 20 на сто след предупреждение за финансовите резултати и съобщение за 11 милиона автомобила с некоректния софтуер – агенции
Съобщиха :БТА

Акциите на германската автомобилна компания „Фолксваген“ загубиха 20% от стойността си на фондовата борса във Франкфурт в понеделник сутринта след разкритието, че групата е мамила при проверките за замърсяването на въздуха в САЩ, предаде AFP, цитирана от Фокус.
Много брокерски къщи ограничиха препоръките си за закупуване на акциите на „Фолксваген“, а германското списание Manager Magazin обяви, че компанията ще спре да продава дизеловите си модели в САЩ.
В петък САЩ разкриха, че германската група е поставила в 482 000 свои продадени в страната коли софтуер, който засича кога колата преминава през тест за измерване на вредните емисии газ. В тези случаи шпионският софтуер е включвал вътрешен механизъм, който ограничава изпускането на замърсяващи газове, за да може превозното средство да премине теста.
Това бе написано в : труд

Efekt 2

Екипът на blife.eu ще добави следният акцент дали докато обективите на медиите са насочени към ” бежанският ” проблем , от три дни Америка поведоха мощна атака срещу концерна ” Фолксваген ” обвинявайки го в крупна измама.
Искът е за 13 / тринадесет / МИЛИАРДА долара !
Концернът трябва да осигури 6,5 / шест и половина / МИЛИАРДА в сметките си !
Днес ” Фолксваген ” продължава да се срива на фондовата борсовите !
Франция от друга страна , поиска ” Европейско разследване ” на предлаганите от VW автомобили с дизелови двигатели и замерване на вредните емисии .
Дали това не е извиване на ръцете на Меркел ?
Или по-лошо началото на краят на Германия ?
При фалит колко Германци ще останат без работа ?
Все проблеми на главата на Меркел на фона на проблемите с пришълците !
За жалост става дума за Американската алчност съдбите на хората не са от значение !

Екипът на blife.eu Ви благодари, че сте наши читатели !
Благодарим Ви за доверието!!!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.