Стоян Тончев: Всеки Рай може да бъде превърнат в Ад

стоян тончев


Вижте какво написа на стената си журналистът и главен редактор на сайтът zadkulisite.com !
Публикуваме целият текст без редакторска намеса :
България е в дългове спирала, икономиката е фасадна – крепяща се на финансирането на проекти от ЕС, което е към своя край, със застаряваща възрастова структура на населението и висока заболеваемост, ниска раждаемост, издигнати на пиедестал и покровителствани са корупционните практики на всички нива в държавния апарат, отсъстват всякакви сериозни чуждестранни инвестиции, младото население и специалистите напускат пределите й отвратени…
Заблуждавайте се, че България има бъдеще. Тази държава няма дори и настояще.

Политиците са най-малкият проблем. Население е ялово, страхливо и в по-голямата си част просто и неграмотно, без представа и реална преценка за възможностите си и липсата на такива. То е непродуктивно в пълния смисъл на думата.
Улиците са пълни с луди. Заведенията с незадоволени. Учрежденията с алчни некомпетентници.
Един ден в България ще останат само съдиите, адвокатите, прокурорите и пенсионерите. Учителите, лекарите и мед. сестрите са вече в недостиг. Работливите цигани също бягат от България, търсейки по-добър живот и работа извън границите й.
Всеки рай може да бъде превърнат в ад. Независимо от природните му дадености.jjj

Ние от blife.eu ще добавим, че от ГЕРБ много здраво се потрудиха да превърнат това парченце от Рая в Ад  и все пак медиите им дадоха тази власт !

Efekt 2

Време е и медиите да отнемат тази власт от ГЕРБ и да покажем истинската им същност и да не спираме да показваме лицата на Сатаната !

Затова и ние от blife.eu призоваваме СТОЯН ТОНЧЕВ да се завърне на журналистическата арена час по-скоро, защото „Съединението прави силата”, а трябва да сме силни  и да направим България от Ад пак Рай и тогава птиците ще се завърнат по гнездата си, само тогава !

Иван Вазов:”Стихотворението което всеки, който се бори за справедливост в България трябва да го  прочете”!

“Аз мога” – Иван Вазов

Ако мислиш „сразен съм”, сразен си.
Ако мислиш „не смея”, не смееш.
Ако казваш „бих искал”, но мислиш „не мога”,
просто няма как да успееш.

Ако мислиш,че губиш, „загубен си”,
ще ти каже светът без упойка
успехът се крие във твоята воля
и е в умствената ти настройка.

Ако мислиш „назад съм”, назад си,
който мисли високо, не пада.
Просто трябва да бъдеш напълно уверен
щом си тръгнал да търсиш награда.

Не най-силният, нито най-бързият
обезателно грабват залога,
но човекът, който печели играта,
е тоз, КОИТО МИСЛИ „A3 МОГА”.

Ние от  blife.eu  публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.