Борисов забрани да се снима пътят на БОМБИТЕ ! Границата на България в снимки !

Борисов Граница blife

Господин Борисов – наистина ли вече забранявате да се снима оградата?

Няма да ми омръзне – показвам всеки месец как се охранява българската граница между Свиленград и Резово – там където минават на нощ десетки мигранти.

Преди два месеца показах стария кльон при село Маточина, където оградата е паднала, а старото КПП от комунизма още не е ръждясало докрай – личат си цветовете на българското знаме.

Троловете в мрежата веднага обявиха снимките за неистински – някои дори писаха, че това е кльон на границата с Румъния.

Efekt 2

Не последваха никакви реакции от страна на официалните власти.

Днес разбираме, че гранична полиция в района на Маточина забранява снимките и прави протоколи на фоторепортерите, които се доберат до там. Което е пълен фарс.

Всички знаят как изглежда оградата при Маточина и че там е конвой след конвой от мигранти. Но явно това трябва да остане тайна за обществото.

Господин премиер – по времето на комунизма този кльон не можеше да се снима. Но работеше като граница, това пазеха тогава властите.

Днес разбитата ограда и отворената ръждясала врата в нашия кльон явно отново са секретни. Този път – за да не се разбере, че границата не съществува и никой не работи за възстановяването й.

Не обвинявам гранична полиция, която мръзна цяла зима по черните пътища там, командировани със собствените си лични коли и спящи, и даващи наряд в тях. Няма как така да се опази граница.

И сега, за да не се разбере, че границата не се пази усърдно – просто забранявате да снимаме?!

Все повече това става запазена марка на Вашето правителство – ако не се говори за един проблем – проблемът ще изчезне ли?

Публикувам отново снимките при кльона до Маточина с цялата отговорност за това. Оттам се минава. И това не е държавна тайна.

Това обаче е на път да се превърне в журналистически тормоз.

gr1

gr3

gr5

gr7

gr4

8556_big

Източник: lentata.com

Ние от Blife.eu публикуваме едно към едно материалът и нека в Париж и Брюксел знаят колко струва джихадиската индолгенция – цената на вашите трупове е 500 евро !
Арестуват се телевизионни екипи, проверяват се граждански патрули, фоторепортери с протокол, че са предупредени да не се доближават до Българската граница и какво стана с свободата на словото или свободата е само за пришълците, а за нас е робството !
Къде се чуждите медии, къде са да дойдат и да видят как нашият „ВЕЛИК”диктатор се опълчи на медиите на тези, който го създадоха в името на тероризмът! Ето как ислямът ще Ви завладее господа Европейци и когато пак имате взривове по летища и метро или утре в някой мол помнете, че Бойко Методиев Борисов също е помогнал за това !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.