Най-важният въпрос днес е: ЛУД ли е Ненчев

images (1)

БЗНС: Само Ненчев се опълчи на рубладжиите в България!

Няма да поднесем България на Путин, като ви позволим да смажете Ненчев!, пише партийният сайт на военния министър
11112От сайта на съуправляващата партия БЗНС публикуваме анализа “КОЙ има проблем с българския министър на отбраната” поради непреходната му историческа стойност. Надяваме се премиерът Бойко Борисов и външният министър Даниел Митов също да се запознаят с текста.

„Кремъл явно се тресе в бяс. За четвърт век след ерата на комунизма, в България, малцина властимащи, успяха да се опълчат срещу пагубното руско влияние, така, както го направи Ненчев за година.
Само до преди 2- 3 години политическият ни елит беше готов угоднически да копае „Южен поток“ в разрез с националните ни и европейски интереси. Днес Кремъл вече знае, че съпротивата срещу хегемонията им в България нараства. За техен ужас един от големите им проблеми е не кой да е, а министърът на отбраната в България. С парите си, отделяни щедро за родните рубладжии, Кремъл си спечели парламентарни групи, проруски неправителствени организации и, както вече лъсна, дори и Православната ни църква го обслужва – ревностно и Путиноугодно.

Един български държавник има смелостта да каже – „не“ на пагубната руска инвазия в България. След редица правителства, които се оказваха директно зависими от агентурата на Кремъл, и какви ли не продажни лидери в българските институции – от президент, до патриарх – един последователен в ценностите си човек се опълчи срещу все по-реалната опасност България да бъде върната в орбитата на пост-комунистическа, имперска Русия.
Ударите не закъсняха и стават все по-зловещи. От лъжите за семействата и клеветничество срещу 116 годишната ни организация, до внушения за корупция.

Efekt 2

БЗНС вече се е борил в историята си срещу хегемонията на съветска Русия в България.

Днес публично казваме – знаем, че се опитват да му скалъпят корупционен скандал. Не че ни изненадва безскрупулността на алчната българска олигархия, скрила се зад задкулисие и произлязла от недрата на ДС. Само им припомняме, че БЗНС вече е участвал в такъв сценарии, дирижиран от Кремъл. Нашите лидери са били смазани по същата схема между продажни национални предатели и руски имперски амбиции. По нареждане на съветска Русия българските комунистически съд и прокуратура инсценират процес за корупция срещу лидера на обединената опозиция и на БЗНС – Никола Петков.

Днес от БЗНС сме си научили урока за безскрупулността на хората, обслужващи руските интереси. Днес, колкото и да вият бившите ченгета и активисти – Никола Петков е част от най-гордата история на България. А и той вече си има реален последовател в лицето на българския министър на отбраната.“
Източник: epicenter.bg

Ние от Blife.eu ще дадем яснота  по темата МО Николай Ненчев или на кратко МОй!

Българската Армия не само е унищожена и погаврена, а тя е и заличена от регистрите на другите държави  като такава най-лошото е, че сега нашият „велик” МО се опитва да я заличи и като дума от тълковният речник надъхан силно надъхан в долари той заговори за рубладжии! Абе ти си най-лошото нещо, което може да се случи на която и да е армия и ти си не само позор за армията ни ами си като онова бяло петънце на роклята на Моника Люински за НАТО !

Абе МОй  ти нещо да не си се надрусал по-кораво, че така изпъчи гърди предизвиквай Кремъл или доларите са най-силният афродизиак, който те кара да се чувстваш мъж !

100 скандала тресът Българското правителство заради теб! Абе МОй не те ли срам поне малко да харчиш народната пара за свое развлечение – то не бяха Бентлита, то самолети фъркане и фукане, превърнал си последната военна крепост в бардак като назначаваш доказано регистрирани в системата на МВР проститутки на щат в Министерството на отбраната жени с такава квалификация и с какво могат да бъдат полезни на ведомството или на началникът си?

wswswswswsedwsed

Повече можете да прочетете: pan.bg

Абе МОй  като се погледнеш в огледалото не виждаш ли селянинът тракторис, че си тръгнал да се правиш Русофоб и каква е тази дума Русофобия нещо като фобия от Русия ли ?

Според Уикипедия свободната енциклопедия

 „Фобия (от гръцкиphobos – „страх“) е патологичен, натраплив, ирационален и силен страх към специфичен обект, определена дейност или специално обстоятелство; страх, който се разпознава от самия индивид като ексцесивен и безпричинен, но когато този страх се превърне в натрапливо състояние и стане значим източник на разстройство, повлиявайки социалното функциониране, се приема за психично нарушение.”

edededed

Та в този ред на мисли Ненчев Вие сте си ОТКРОВЕНО ЛУД !

И това, че сте луд, а лудите не носят отговорност пред Темида не Ви дава право да заемате и държавни постове! Освен ако не сте лимонка или на езикът на Борисов бушон !

sswswswsdds

Та това писаха в : plovdivglas.bg

“Военният министър Николай Ненчев присвои атрактивни имоти в столичния квартал „Симеоново” и във Варна, като не се посвени да използва похватите на имотната мафия, а също и високия си политически пост, съобщава столичен седмичник. Разследването обаче е засекретено в Градска прокуратура и нищо чудно да види бял свят, след като Ненчев напусне високия си пост. В имотната афера е заплетена и неговата вярна служителка Росица Русева, която оглавяваше дружеството „Снабдяване и търговия” в МО, но бе принудена да напусне, след като й отнеха пропуска до класифицирана информация.”

Та тази Росица Русева не е ли същата на която и бе отказан достъп да работи с документи съдържащи квалифицирана информация, което означава само че назначението и е  било подписано от Вас на Бюрото на Добри Джуров ама как само Вие си знаете. Е то Вие от години си бъркате по дупките с нея, нали бе МОй !

aaasa

 

И Вие го подкарахте здраво през просото ама не Ви уволняват защо ли ?

Та след като с помощта на Уикипедия вече имаме насоки, че Вие сте откровено луд субект, а според българският фолклор “не е луд този който яде баницата, а този който му я дава”. Малко се объркахме кой е лудият във вашата ситуация – Бойко Методиев Борисов или Вие Николай Ненчев !

Та за миризмата на корупция бе МОй вчера попитаха и от :

nnnnbn

Когато искаш да харчиш в аванс всички средства за инвестиции в отбрана за, грубо казано, следващите 12 години, трябва да бъдеш железен в своите аргументи защо го правиш и защо избираш един проект, а не друг. В противен случай дори претенциите ти да са основателни, миризмата на корупция за пореден път ще е непоносима.

Виж целият материал: capital.bg

Ние от Blife.eu  ще добавим, че колегите от capital.bg са доста мекошави за миризмата и вонята щото смърди от всякъде на кражба в стил “като за последно”!

Та МОй когато наричаш медиите рубладжии, а те цитират медиите спонсорирани от “Америка за България” и се правиш на коравото момче спомни си за медийната група в която участва и Blife.eu ! Впрочем МОй ти много добре знаеш, защото ако някой си направи трудът и провери в търсачката на нашият сайт с думата НЕНЧЕВ ще излязат доста публикации за този СУБЕКТ! Накратко МОй и във всички тези публикации ние сме показвали истината такава каквато е и затова можем да ти благодарим за опитите за атентати срещу Blife.eu извършени на 26.11.2015г. заради изнесени факти срещу Вашата политика!

gmail ip 2

Ние достатъчно дълго време мълчахме за опитите за цензура или автоцензура от страна идваща на МОй !

gmail ip

 

Ние от Blife.eu не сме рубладжии, но след като нещата са повече от лични и нахлуването по този брутално и хакерски  начин в нашето лично пространство това на езикът на МО е че може да означава само едно -агресия!

Ние се обръщаме към всички разследващи журналисти и медии, към всички потърпевши от ЛУДОСТТА на Ненчев, към всички политици и НПО-та, към цяла България  можете да изпращате сигналите си към нас на следната електронна поща: blife.eu@abv.bg

Ние се ангажираме да публикуваме всеки материал и да го направим публично достояние! Нека спрем безумието и лудостта сега, защото утре ще е вече късно !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.