Руското разузнаване е най-доброто в Светът !

Путин Ненчев


И това се доказа за пореден път тази седмица !
От Кремъл Песков съобщи, че се готви скандал, който има за цел да покаже Владимир Путин в друга светлина, че и той бил като другите !
Нормално е да бъде като другите и той е човек, и той като се бръсне и се пореже пуска кръв е червена е не като на другите синя !

Истината е, че руското разузнаване е далеч пред това на Пентагона и другите централи!
Винаги Руснаците имат най-добрата информация и достоверни доклади за всичко, което се случва по светът !
Десетки хиляди горещи точки по светът създадени от ЦРУ и техните партньорски централи са под постоянно наблюдение на Руснаците !
И как мислите, че Владимир Путин е винаги подготвен, винаги е едни гърди напред и винаги изпреварва събитията !
Отговорът е, че Руското военно разузнаване си е на мястото и всеки горещ епицентър се следи много внимателно – има си аналитични екипи, имат и екипи на място в случай, че трябва да се намеси невидимата сила !
Това са стотици хиляди специално подбрани и обучени професионалисти !
И те си вършат работата добре !

Ето защо Владимир Путин е силен, защото той не само владее МИРЪТ, той владее информацията, а информацията е най-жизненият икономически продукт !
Та затова СОРОС не успя в пъклените си планове чисто по Американски „Ако не можеш да унищожиш някой то да го очерниш да прокараш съмненията за него в умът на хората”. Та нали през съмнението влиза Сатаната, нали старото американско мото „Ако не можеш да ги излъжеш то поне ги объркай” сработва навсякъде !

Efekt 2

Да ама не! При Путин номерът не мина, а СОРОС сега е бесният не Владимир Путин, защото Путин изхвърли от Русия тази фондация АМЕРИКА ЗА РУСИЯ както и скърши крилата на СОРОСОВАТА агентура защо ли, защото Владимир Путин владее информацията и знае кой сее най-много беди и хаос по Светът, а именно СОРОС да този СОРОС същият, който някога направи инфлация у нас и спечели над половин милиард от това, а ние си брояхме стотинките за хляб! да този СОРОС, който плати между континенталната екскурзия на всичките тези пришълци за което ние писахме вече ТУК : Пътеводител на пришълецът! 12020648_897637960329822_80526231_o-500x291

И ако в целият свят всички правителства се опитват да лекуват симптомите на вирусното заболяване, Владимир Путин тихо мълком действа срещу самият вирус, самият причинител на световният хаос и ето защо бе атакуван сега !

В България грандовете раздадени от „Америка за България” се видяха  през кой медии се плюе по Путин, кой професор се изказва, кой прави коментари по темата !Да ама хората не са тъпи! Живеем в сферата на информационните технологии такива кампании съшити с бели конци показват само едно, че СОРОС отслабва, стар е вече, изплъзват му се и манипулациите на финансовите пазари, остарява и дано го види Сатаната, че не става вече и да му обърне гръб! В този и без това не лесен живот на обикновените хора ще настъпят далеч по-добри временна ако СОРОС го няма !

Та ако всички военни разузнавания бяха покварени от парите на СОРОС остана едно най-доброто от всички и това е Руското разузнаване !

В десетките страни като нашата тези структури бяха разформировани и тези прекрасно подготвени кадри нямаха никакъв избор освен да преминат на страната на промишленият шпионаж  в частният сектор един по един, група след група, отдел след отдел и минаха на страната на парите, страната в която СОРОС дърпаше конците! Именно затова и сега се иска разсекретяване на онези честни от доблести агенти по светът от нашето разузнаване, който са се вкопали като луковици в различните земи по целият свят и могат да получат сигнал и да се активира тяхната сила, а това е една нова сила,  която ще пренареди световните карта и затова СОРОС ги иска колкото може по-бързо тези списъци, тези хора и ще ги получи благодарение на МО Николай Ненчев, но СОРОС забравя едно нещо, че тези хора са развили мимикрия и цял живот са оцелявали с тази своя способност да бъдат незабележими, да бъдат невидими и когато трябва да се намесят те ще го направят !

Някога един министър на Америка каза АКО ИСКАТЕ ДА РАБОТИТЕ С РУСКИТЕ СЛУЖБИ НАЕМЕТЕ БЪЛГАРИН ДА ВИ СВЪРШИ ТОВА

А може и малко да сме интерпретирали димите на Монтгомъри за да ги напаснем към статията, но едно трябва да знае нашето правителство, което продава списъците на агентите ни и базите ни на Америка !

Старите кучета от онова време не са за подценяване! Те са като онзи патриотизъм завещан ни от дедите в гардероба или скринът на дядо и баба, те са като револверът, който се предава по наследство от баща на син и не се знае кога ще гръмне и кой ще падне !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.