Писмо до Ангела Меркел

Писмо до Ангела Меркел

Пишем Ви това писмо, защото Вие уж сте умна жена и ръководите цяла Европа, а аз съм една капка от тинята, която Вие газите !

Искам да попитам като Християнин създаден от кал трябва ли все в калта да сме, трябва ли?

Нима в калта не виреят и цветя, нима от пръста напоена с кръвта на моите деди днес ти погребваш моите мечти ти, а минаваме на ти не защото не сме си близки, а защото не си достойна за моето Вие!

Efekt 2

Защо покани ислямът да нахлуе в Християнските земи, защо Кьолн  и Берлин приличат в Коледните дни на Содом и Гомор, разкъсвайки душите и телата на своите избирателки, който са хиляди изнасилени жени, хиляди забулени души белязани с ислямска похот дошли тук на завоевателен поход !

Нахлуха и в нашите земи като варвари зли, сеят страх, сквернят храмове и синагоги !

Защо децата ни ще жънат вашите грехове посяти ?

Нима бурите на времето сега няма семената на Ислямът те да разнесат до всеки дом, до всяка стряха и този Аллах Акбар ще е заплаха !

Излъга ни да се обединим и мечът ние да свалим, армията ни бе унищожена! Сега сме хванали ръженът, но от погрешната страна и душите ни изгарят една по една !

А ислямът тук се вихри и обяснява ни сега, че ние сме били на земите на Аллах или ще се потурчим, или ще ни отрежат те главата !

Защо в сделка с Ердогана отворихте вратите на ада?  Не за власт това го имаш в изобилие, не и за пари, а защо след като си ти била от партията на Христа сега се въргаляш като блудница в арабската палатка ?

Нима Европа тук не иска да каже стига и да натири тези там от където идват, може но не иска, а вече не и стиска !

Митът за общата Европа се превърна в една легенда мимолетна на което ние казваме лъжа !

Истината е, че искате с ново семе да посеете пръста !

А туй, което ще посееш кой ще да го жъне? Посяхте смут, страх и война, посяхте още бедност, болести и нищета, а защо децата ми ще трябва да живеят под виковете за Аллаха и защо децата ми ще бъдат с чела по-ниски от тревата?

Надига се гневът на Християнинът, надига се и в мен омраза и то не такава на думи, а на дела готови сме да се изправим ние сега, но Меркел тук не ни поведе, а дори от храмовете символите ни повреди –  дразнели били мигрантската вълна и да свалим  статуите на Христа !

Какво е туй безумие защо търпим ние това малоумие !

У нас тази мъничка България на кръстопътят на тази арабска инвазия правителството ни Мълчи и гледа момченцето пикаещо какво ще и подскаже, а то горкото в отломки се намира и не знае как да процедира !

Партии на чело с патриоти уж властни и те с парите на Европа са се срасли. Всички тръпнат и мълчат, а керваните вървят по нашите земи!

Някой със сърце юнашко не издържи и хукне по границата с мотор с четири колела да лови джихадисти на кила и хоп държавата го спира вместо да му акомпанира !

Надигат се отряди в защита от нелегитимната ни вяра, а те нямат право на защита дори в съдът и глухата Темида позволява да се случва тук в нашата държава !

Кажи Меркел не лъжи защо Европа ти унищожи за векове не ще зарасне тази рана направена ни от исляма?

Белезите наши още прокървяват от последният престой на тази напаст, която от където мине всичко изпепелява! Ни род, ни култура и нищо живо не остава !

И след като радикалният ислям нахлу в земите, радикалният Христос ни шепне в душите, че така и така ще се мре по-добре ще е да е с оръжие в ръце !

Луд човек съм с луди мисли, но ми се струва, че не само аз си го мисля !

Ти няма да ни кажеш нито стон Ангела и не искам и вече твоите лъжи, но се чудя и се мая как животът ни ще продължи? Е нашите изедници та те са по-зли и от джихадистите в арабските земи !

Без обещание за жени и девици в рая и аз готов съм да си превържа бомби на кръста и да ви вдигна всичките  в турското небе с думите „България над всичко! Тук българско ще да е!”

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.