Строго секретно Граница +ВИДЕО

Строго секретно Граница +ВИДЕО

Строго секретен учебен филм за Граничните войски на МВР

Филмът е заснет по случай годишнината от създаването на поделение 56440 – Петрич. Лентата беше прожектирана в големия Читалищен салон в града, в далечната 1991 г. Съвсем съзнателно, не е показано почти нищо, освен да бъде леко загатнато за какво става дума !

Строго секретно е учебен филм за Граничните войски на МВР. Филма е заснет от киностудиото на ВСШ “Г. Димитров” МВР и е с пропаганден характер. Според изискванията на закона за досиетата, всички видео материали на бившата Държавна сигурност се намират в архива на КРДОПБГДСРСБНА (комисията по досиетата).

Efekt 2

Един филм който ще събуди спомените на всеки един мъж давал клетва да пази Родината си ! Един филм който показва в какви времена на сигурност живееха някога в България ! Днес е друго – както се казва “разграден двор” в това се превръща България !

Ние от Blife.eu Ви показваме какво означава граница !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator