Тодор Живков: Луксозен затвор и народен съд

Тодор Живков: Луксозен затвор и народен съд


Тодор Живков след детронирането му е поставен под домашен арест !

ВИЖТЕ ДУМИТЕ НА ТОДОР ЖИВКОВ СЛЕД АРЕСТА МУ !

Камери дебнеха денонощно. За стареца продължаваше да се грижи внучката му Евгения.
В същия двор имаше още една къща – на сина му Владимир.
Градинари работеха в огромния парк, наети жени се грижеха за домакинството. Казах му, че къщата е красива, а той ми отвърна: “Луксозен затвор!

Efekt 2

По-добре да бях в истинския, там поне щях да съм сред хора. Ще говорим, ще спорим, може и политически кръжок да направим. Ама те не смеят да турят Тодор Живков в затвора.
Не смеят“!
На коя фирма са камерите по онова време в домът на Тодор Живков? Частната фирма “Ипон” на Бойко Борисов.

И днес тези, който контролираха първият, станаха първи !
Не веднъж Иван Славков е заявявал, че Бойко Борисов снася на Американците всичко, а не на Европейците, казва Славаков на Американците !

Америка е имала най-добрият доносник до Тодор Живков – охранителят му, шофьорът му после и до Царя е било така ! Ето как Бойко Борисов с доносничество е израснал като години и е засвидетелствал своята лоялност към САЩ докато се стигне до там, че да обяви Русия за враг на България ! Чисто статистически над 80% не биха се опълчили на Русия !
Правят го само Борисов и неговата хунта за да запазят Американските си индулгенции !
Днес всички живели по онова време си спомняме с носталгия за Тодор Живков, а най-големите национални предатели се гордеят, че са били охрана на Бойко, а кой от кого го е пазил обаче е една изкривена информация, но истината е, че те са пазели за да не бъде спасен !
Както казва самият Тодор Живков „в затвора щях да съм сред хора“!
Не са хора тези днес се бият в гърдите, че са унищожили най-големият държавник на България !

И как по времето на Тодор Живков в България се строеше и се надграждаше, а сега е точно обратното, ами така са му казали началниците на Бойко Борисов ! Всеки Българин, който е гласувал за Бойко Борисов и ГЕРБ е извършил национално предателство, това е факт!
Тези хора не милеят за Родината ни, не им пука за Вас и всеки ден джобът Ви го казва !
Днес обаче всички национални предатели децата им са в чужбина заложници на техните политически кариери, а те са в луксозни затвори обградени от охрана също както някога са поставили Тодор Живков !

Повярвайте ми не са щастливи !
А тяхното нещастие рефлектира над цялата нация !
„За всичко са виновни комунистите“ скандираха десетилетие нашите демократи,а сега последните десет години кой им е виновен ?
Последните десет години народът е поставен под геноцид и изтребление от тези нещастници !
Но и те знаят идва Видовден !
И народът скоро ще им писне и ще потърси сметка на тази крадлива сган узурпирала властта !
И този път няма да има луксозни затвори а народен съд !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.