ТЕМИДА НА КОНЦЕСИЯ !

ТЕМИДА НА КОНЦЕСИЯ !


Няма човек, който да не е минал през ТЕМИДА, образно казано !
Или сте били обект на престъпление, или сте обвинен в извършено престъпление, или сте свидетел на такова !

Живеем в най-престъпната държава в Европа, управляват ни мафиоти и бандити облечени с много власт и пари, а парите искат сигурност !
Сигурност в тази държава няма, а единствената стабилност може да се гарантира когато съдът работи !

Или по-точно работи за даден политически или мафиотски кръг където си плащаш данък сигурност и нямаш проблеми !
Така бизнесът корумпира съдът, но по-страшното е, че чуждите фондации като „Америка за България“ и „Отворено общество“ раздават грандове – пари и хонорари на Българските съдии !

Efekt 2

Което на практика е вид официално показана корупция, а тази корупция се използва от техните марионетни НПО-ТА като БХК, който пък завеждат дела на неудобните на СОРОС у нас и така !
БХК- Българският Хелзински Комитет има договор с МВР за сътрудничество!
И ето как порочната машина придобива частен характер !
Държавните институции служат на частните интереси !

И това не се крие !
Жертва са всички, които не изповядват целите и интересите на чуждите фондации у нас !
Тези фондации се явяват регулатор на бизнес средата както и на политическата, ето как съдът е повлиян от политиките !

Тези фондации имат и огромна медийна машина, която прави заведените дела от тях обществено интересни и подлага самият съд под натиск за да имат осъдителни присъди!
Отделно членовете на ВСС всички виждаме, че се избират на политически основа – гласуват се кандидатурите в Народното Събрание, а са избирани от броят гласове на управляващите партии, които пък са в тясна връзка с тези Американски Фондации у нас, визираме директно ГЕРБ за което има стотици доказателства!
Да не говорим, че именно те попречиха да има закон чужди фондации и фирми да не финансират по никакъв начин съдиите и членове на съдебната система ! Укротяването на опърничевата ТЕМИДА не спира до тук !

Тук се включват всички служби в страната ни – ДАНС, ГДБОП, ДАР и Разузнаването заедно с МВР и всеки съдия или служител на ТЕМИДА до най-обикновената чистачка дори са вербувани, следени и поставени в някаква зависимост да служи на политическата мафия !
И когато един политик например като Цветан Цветанов има контрол на даден съд и МВР и прокуратура може да осъди всеки за каквото си и колкото си иска уликите и доказателствата се съчиняват като съдът чака да му се нареди какво да каже, а Прокурорите във всеки град отдавна се знае, че са политически назначения! Показателен пример за това е Шуменският съд и полиция и делото „Килърите“, за което Цветан Цветанов издаваше присъдите години преди да са се случили !

А какъв пост ще получи прокурора публично се говореше година и половина преди да го получи за съдията също се знаеше кой, какво и така !
Темида може да не вижда, но се шушука и хората говорят и така се разнасят за едни слухове, за други кариера !
Показателно е за България, че няма осъден нито един политик от високите етажи !
Показателно е, че това се случва последните 27 години !
Показателно е, че всички виждаме за какво надзаконие и чувство за безнаказаност се шири дори на регионално ниво от политиците ! И всичко това е, защото имат политически индулгенции, ГЕРБ и ДПС търгуват с влияние, бизнеса знае едно – плащаш ли си и убийство да направиш Темида ще е сляпа за това !
Със сигурност в далечните години и БСП са го правили, а от къде иначе биха говорили за паралелната държава, която искат да унищожат !

Цветан Цветанов създаде една паралелна държава и всички са навързани без цвят и религия като суджуци в името на грабежа и печеленето на пари като всички са в един престъпен конгломерат накратко казано МАФИЯ !
А всеки, който не удобен и е от другата страна на реката ще се срещне с ТЕМИДА и повярвайте ни присъдата му се знае каква е преди да е влязъл в съдът !
Така за съдебната система говорят за реформи, но не от реформи има нужда, а от независимост и свобода, а според мафията от контрол !
Иначе образно казано ТЕМИДА Е НА КОНЦЕСИЯ като въпросът е кой да я управлява и докато на власт е паралелната държава това ще продължава !

Иначе жената говори умно с подбрани думи за българският съд като съдия, но народът вижда друго и то не е от сега !
И сега след като МАФИЯТА СИ ИЗБРА новият ВСС очаква Ви само едно – диктатурата на ГЕРБ да се произнесе за всеки един от нас с подпис и печат под думите В ИМЕТО НА НАРОДА ОСЪЖДАМ !
Дали народа Ви съди или мафията и американските слуги, преценете сами?
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.