ТОЙ победи КОЙ, а след него идва КОЙ!

ТОЙ победи КОЙ, а след него идва КОЙ!


Всъщност кой е ТОЙ и кой е КОЙ ?

КОЙ е едно лице, макар пълно, но лице поставено да ръководи на няКОЙ заводи и списания, вестници и други медии, в които често КОЙ хвалеше този дето го сказоваме ТОЙ !

КОЙ свали правителство само когато името му се спомена и България полудя и не, защото беше КОЙ, а защото бе човек на един друг КОЙ дето има обръчи от фирми, кръгове и раздава порциите във властта, е тази порция не можа да си даде на себе си, но пък другите са пак в неговите ръце !

Efekt 2

Та този дето е зад КОЙ днес порции не раздава, днес той просто управлява едни огромни капитали дето се казва срещу него да тичаш, да се срещнеш с него ли – ЕДВА ЛИ ! Над 20 милиарда някога Анкара е дала така България да стане турски вилает !

25 години тези пари се въртяха на жаргон, но те правиха икономическо господство за което никой не говори и кой да каже, че не е така и нали всички са взели от тази пара !

Та тази 20 вече са сигурно над 120 и някой трябва да ги гарантира, ето идва и ТОЙ като гарант на тези имоти, заводи и земи, като гарант на тези пари !
Мислите си, че Той управлява, не той от самото начало, само ОХРАНЯВА !
Това е ТОЙ – само охранява на Американците водата, на Канадците златата, тецове и вецове, заводи и мини, ТОЙ просто охранява !

Между впрочем и Водите и Горите и планините и земята, и златата са си наши, но ТОЙ така ВИ опростачи, че дори не Ви попита и ги даде на чуждите апаши, какво да прави та ТОЙ си е един прост пъдар и сега и тях да пази !ТОЙ победи КОЙ

Та махаш КОЙ, идва ТОЙ, а после кого ще поставят да ни управляват, а от нас май нищо не зависи като гледам от президенти и премиери в страната не зависи нищо, а от мен и теб едва ли ?
Вчера падна КОЙ, днес ТОЙ, но онзи в сянка винаги ще гарантира своят поКОЙ с някой друг КОЙ като този ТОЙ !

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.