Цвета Кирилова към депутатите

Цвета Кирилова към депутатите
Цвета Кирилова: Към всеки народен представител на негови разноски да бъде прикачен по един циганин (ром) по програма за интеграция и партньорство.

В продължение на 1 година депутатът ще има задачата да ограмотява, обучава и интегрира циганин. Ще го води със себе си на работа, ще живеят заедно, ще се хранят заедно, ще го запише на училище и ще го въвежда в живота.

В края на едногодишния срок ще бъде направен преглед кой циганин колко и как е интегриран, и колко е научил. Успехът на 10 депутати е гарантиран със следващ мандат.

Ние от Blife.eu бихме добавили, че след една година всеки депутат ще е готов за министър председател ! Ще лъже като циганин ! Ще краде като за световно !

Efekt 2

Истината е, че циганите не желаят да бъдат интегрирани ! Интегриран означава да работиш на две места за да можеш да изучиш две деца, а циганите имат по 6 !

Интегриран означава да спазваш всички закони и това не е приемливо за Ромите ! Интегриран означава да си плащаш данъци и такси, а това струва пари нали ?

Да си интегриран означава отговорности и задължения и тези две понятия ограничават свободата на съществуване и лично щастие на индивида ! А кой иска да бъде нещастен ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.