Трафик на хора и Българската следа

трафик и Петър Низамов

Нови данни за трафик на хора са предоставени от Европейската комисия. 15 846 човека са били жертва на трафик и толкова са били регистрираните между 2013 и 2014 година, а за 2015 още не са обработени и публикувани !
Тревожното е, че над 15% от жертвите са деца ! В доклада се споменава, че жертвите на трафик са значително повече !
На първо място е Холандия следвана от Великобритания след това е Румъния!

Според статистиката България е на шесто място, но според нас ние сме далеч по-напред, защото не се регистрират случаите у нас !
Също така у нас действат и много добре организирани Трафикантски картели за който медиите мълчат и ако до вчера техни жертви бяха деца с цел продажба за донорство и за педофилски търгове и жени, който да бъдат заставяни да проституират.

Днес Българските трафиканти се редят на челните места с така наречената мигрантска криза и фактът, че Балканският маршрут пое целият трафик към Европа и тези хора генерират огромни печалби, много са милиардите, а с тях си купуват Правителства, опозиция и МВР и Граничари всички са в услуга на трафикантите.
Е как да има регистрирани случай, как да има заловени? Регистрират се само такива самосиндикални играчи и когато стане издънка и то в Чужбина не и в България !

Efekt 2

И докато правителството генерира проценти от оборота на трафикантите и Темида си затваря очите, докладите от Европейската комисия ще са такива неточни и неверни истината е, че само за няколко месеца през България минават повече от колкото се регистрират за година !
Не се чудете защо Петър Низамов остава под домашен арест, не се чудете защо всички, който се опитаха да попречат на тези каналджии ще бъдат съдени и арестувани! Всеки който пречи на задкулисните договорки на трафикантите с МВР ще бъде елиминиран само и само да върви далаверата !

Далаверата, която направи така, че над 5000 радикални клетки чакат да взривяват и убиват мирни граждани с техните кървави атентата и ако има Атентати в Европа, повярвайте ми все едно някой Българин е натиснал копчето на детонатора !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.
Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.