СТЕФАНО ВАЛДЕГАМБЕРИ В ЕСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ: ЕВРОПА НЯМА БЪДЕЩЕ БЕЗ РУСИЯ-САНКЦИИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТМЕНЯТ+ВИДЕО

СТЕФАНО ВАЛДЕГАМБЕРИ В ЕСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ: ЕВРОПА НЯМА БЪДЕЩЕ БЕЗ РУСИЯ-САНКЦИИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТМЕНЯТ
СТЕФАНО ВАЛДЕГАМБЕРИ В ЕСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ: ЕВРОПА НЯМА БЪДЕЩЕ БЕЗ РУСИЯ-САНКЦИИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТМЕНЯТ

Специално за редакциите на News Front, представяме екслузивно интервю с италианския депутат от Регионалния парламент на Венеция и автор на резолюцията за отмяна на антируските санкции и признаването на руския статус на Крим.

Стефано Валдегамбери е уверен, че резолюцията, която е създал, ще повлияе на предстоящият референдум по въпроса за санкциите по отношение на Русия.

Темата за отмяната на санкциите срещу Русия набира все по-голяма популярност в Европа, след внасянето на резолюцията на 18 май в регионалния парламент на Венеция, още един регион от Италия също повдигна темата.

Efekt 2

Неотдавна представители на британския бизнес, също така обявиха, че поддържат позицията за отмяната на антируските санкции.

Повече по темата и коментарът от авторът на резолюцията Стефано Валдегамбери, след гласуването й в парламента на 18 май, може да видите в кадрите от интервюто.

Източник: bgr.news-front.info

 

 

Ние от Blife.eu благодарим за това интервю на bgr.news-front.info

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.