Първа кръв на Българската граница !

trupove-v-gora

Край Малко Търново откриха трупове на бежанци
Патрул на Гранична полиция се натъкна днес на ужасяващи картини при обход на участък от граничната бразда, близо до Малко Търново. Това съобщи за Флагман.БГ свидетел, който видял на два пъти днес линейката за мъртъвци на отделението по „Съдебна медицина” към МБАЛ-Бургас да влиза и да излиза по главния път между с. Младежко и Малко Търново.

Източникът ни съобщи, че на разсъмване пазителите попаднали на тяло на мъж, в първоначален стадий на разлагане. На около 300 м от него е намерен втори труп, също на мъж. Състоянието на второто тяло било по-тежко, тъй като от него са ръфали и чакали. Телата са престояли не повече от седмица, каза свидетелят.

При първоначалния оглед е установено, че става въпрос за чужденци – бежанци.

Efekt 2

От пресцентъра на МВР потвърдиха за Флагман.БГ зловещата находка.

Според събраните допълнителни данни от нас – категорично става въпрос за тела на двама мъже, бежанци. Поради затоплянето на времето в края на миналата седмица едно от телата е било проядено от бели червеи.

Източник : sputnik.bg

Ние от Blife.eu питаме кой сега ще поеме отговорността за случващото се на границата ни !

Вижте какво се сличва на границата ни Цената за преминаването на един бежанец от Турция към България е 500 евро

Тези мигранти сигурно са нямали по 500 Евро да си платят на нашите полицай и екскурзията им свършва до тук !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.