Тук ще бъде България ! КАЗАХ !

Тук ще бъде България ! КАЗАХ !

Да кажем тук ще бъде България за да не стана както в Америка ?

Имало едно време в Америка джунгли и гори, водопади и скали, имало е рай населен с индианци – мъже, жени с деца и в хармония с боговете живеели там на голямата мечка синовете !

Разказват се легенди за храбри синове на този народ яздейки коне диви и необуздани мустанги ги наричали и не всеки може такъв да си хване !
С красиви имена кръщавали децата си на цветя, на растения, на зверове и на Богове !
Живеели си те в хармония, но един ден на брегът им спрял един галеон от корабите, от която слязла друга раса приличаща на тях и започнали да ги интегрират, да ги учат и да търгуват с тях, но грабели злато, камъни безценни, грабели и взимали от тях всичко ценно, което е ценно и може да се продаде е друга тема, но ги променяли ден след ден!

И тъй до момента, в който с оръжия и огън със сила ги превзели, ден след ден подменяли историята свята на синовете на великата мечка и на големият кондор и тъй така ги променили, че днес живеят в резервати тези хора мили !
Та днес по нашите земи нахлуха други хора с други обичай дошли да вземат и да завоюват, а не да донесат или да допринесат за общо благо или световен мир и тези хора не бягат от война, а я носят вътре в тях в душите и сърцата свой !

Efekt 2

Правителството прави лагери и скоро ще им купува домове, ще ги храни и облича, всичко ще им дава и дъщерите ни да се развличат !
Но и те след като получат цялото ни гостоприемство ще поискат да приемем тяхната вяра и техният Бог, ще наложат и законите на шериата с бурки и чалми да лазим ние на тях в краката !
Дали Борисов днес предвидил е терен за нас оцелелите в страната да ни направят и на нас резерват за децата?
Евроатлантици, купени политици, правят партии за джихадисти и скоро от минарето на някоя джамия ще обявят джихат срещу тия! Я тия май сме ние дето сме им дали дом, храна, завивки и късче от нашето небе, някой скоро ще иска да ни е…!

Толерантност и евроатлантически ценности ще поискат от нас докато някой някъде коли и беси в името на джихата, а ние какво ще правим ли кажете, когато тук се изсипе половината арабски свят ?
Единствените, който могат да спасят страната са се пръснали по света, спасявайки себе си, но оставяйки майка и баща заложник в този котел, който скоро ще заври !
Ври котела и силно къкри вече, усеща се и в Харманли и в София, ври тоз катран, но скоро може да има искра и после плам !

Време е всеки, който е закърмен с Юнашки песни, а не тези на Азис да се дойде и да се изправи до него друг и аз и ти, и всеки един от нас да каже думите на хана Ювиги Аспарух, че „тук ще бъде България“ и кой от къде е да хваща гората иначе сме приготвили за всеки лопата !

Не става дума за подклаждане на някаква война, а да се надигне народът и да каже своята воля !
Ние не искаме чужди територии и чужди земи, ние не сме крайни националисти, но не даваме нашето платено с кръвта на дедите ни на някакви терористи !

Време е суверена да се събуди, време е народът да заяви своята воля, че искаме една чиста и свята република силна икономически и с народ готов да брани своята страна !

Време е тръбачите да свирят за сбор и всеки българин където и да се намира по светът да дойде да плати своят дълг! Отечеството трябва да се брани и не става с няколко отряди !
Време е за национално обединение на Родината ни свята за спасение !

И както би допълнил пак Аспарух да каже всички в един глас КАЗАХ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.