Турски агенти шетат из България

Турски агенти шетат из България
Турски агенти шетат из България

Още в началото на миналия век равинът от Синедриона Менахем Мендел Шнеерсон публикува в списанието “Славяни” стотията “Планът срещу славянските народи”. Речта на Алън Дълес през 1945 г. се базираше именно на този план и тя не беше пророческа, както някой я определиха. Следваха изказвания на редица световни величия срещу славяните и Православието. Тази битка беше детайлно разработена и приета на конференцията на ционистите през 1988 г.

В последните години благодарение на пръкналите се предатели, в България тези действия започнаха да се засилват. Целта е ясна – да се унищожи Православието. Да се изхвърли историята, която е основа на националното самосъзнание. Да се работи с младежите за тяхното разложение още от малки. Да се унищожава националното чувство. Да забравят, че са българи, а са граждани на Европа и света. Такива задачи си поставя и новият закон за образованието, който при правителството на Станишев беше отхвърлен, но с новото появяване на Борисово правителство, отново е и то с още по-силна насоченост срещу българщината. Всички сме свидетели на това престъпление спрямо България.
Как българския народ реагира на тези действия на продажниците. Още през 1992 г. когато беше извършен погромът върху БПЦ народът се вдигна и изродите бяха отхвърлени.

В последните години не ви ли прави впечатление, че все повече се засилват, като че ли случайно появили се, народни сборове. Провеждат се сборове за надпяване. Илия Луков и Любка Рондова организираха народни хора с народни песни. Все по-тържествено се честват от народа християнските празници. Независимо от това, че наричащия се Президент, не споменава на 3 март Русия, и това, че тя ни е освободила от османското робство, българите дават дължимото уважение на братския руски народ. Беше показателно, когато по телевизията се обсъждаше феномена Ванга, една от участничките цитира пророчицата – “Русия ке освободи България” присъстващите ученици и студенти бурно ръкопляскаха. Съпротивата на българския народ расте срещу действията на предателите за унищожение на българщината.

Efekt 2

Ние сме корав народ. Вижте как думичката “съжителство” по времето на турското робство вдигна на протест Карлово,Калофер и Сопот. Вдигнаха се и всички, които милеят за България. И отново бих цитирал баба Ванга “България ке я бъде”.

Сега, най-голямата опасност се задава от попълзновенията на Турция. Правителството и много от интелектуалците са купени, начело с председателя на БАН. Провежда се явно протурска линия на поведение и агитация. Много турски агенти с дипломатически паспорти шетат из страната и най-вече в южна България. Прав е отец Саръев, че някоя сутри, Родопската област, може да осъмне под чужда власт. Турцизират се българите мюсюлмани.

БПЦ се прави, сякаш нищо не се случва. Крайно време е да се събуди и да стане активен участник в защита на българското население и православната вяра по българските земи. Да обединява народа и да го подпомага и ако се наложи и да го поведе на битка за вярата, така както са правили Патриарх Евтимий и българските възрожденци.

Времето е съдбовно и църквата трябва да игнорира някой от каноните си и да стане водач на народа, а не да награждава предателите и да се моли са милостиня от тях. Това искат хората от църквата и патриарха.

Автор: Христо ДЖУРОВ, София

Източник: nabore.bg

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.