Динко Вълев се обърна към цяла България във ВИДЕО да го подкрепят !

Динко Вълев се обърна към цяла България във ВИДЕО да го подкрепят !
Динко Вълев се обърна към цяла България във ВИДЕО да го подкрепят !
Стотици хиляди са в подкрепа на Динко !
Международен натиск той да бъде сломен и унищожен с НПО организации спонсорирани от чужбина водят абсурдни дела срещу Динко !
Подбуда за дискриминация, расизъм и унижение на техният народ!

Динко попита не са ли тези, който направиха атентатите в Турция, Белгия и дали във Франция !
Така е, тези хора когато изнасилваха в Германия, не обиждаха ли Германският народ?
Тези хора, който взривяха бомби в метро и летища, не обиждаха ли тези народи?
Стига бе хора, трябва да се забрани на БХК да пребивават в България и всички Американски фондации, който работят против България и Българското и трябва да бъдат отзовани от страната ни веднага !

Пак се отнесох като Динко и пиша небивалици и та тези фондации и техните мрежи и структури издигнаха Плевнелиев и върнаха Бойко на власт, та те са си едно цяло с правителството, а те са една малка част от раковите клетки, които заразяват кръвоносната система на България !

Efekt 2

Те са тези, който трябва да бъдат съдени, а не Динко, не Петър Низамов, не патриотите и родолюбците те са тези, който трябва да отговарят пред съдът за ежедневните престъпления ,който извършват против Род, Родина и нацията ни !
И ако някога в държавата властваше държавна сигурност то днес властва държавна несигурност !

В едни други времена те щяха да са по затворите, а на Динко щяха да му дадат медал за храброст, че е защитил Отечеството си и паметници щяха да строят, който да вдъхват кураж и родолюбие в подрастващите !
Днес обаче Родината ни е продадена и всички родолюбиви ценности с човека се подменят с други на толерантност, търпимост, на БИ гей и какво ли не и проповядва се чалга, содомия и разврат, а наркотиците са изборът, който трябва да направят младите, ако ли не обществото покварено и болно ги отхвърля и ги смазва !

Такива като Динко са знамето на народната воля – те имат смелостта да кажат това, което всички ние си го мислим, но нямаме смелост или трибуната да кажем !
Да застанем зад Динко Вълев сега и да се обединим в едно – на кауза наречена „Свободна и чиста република“ !

Да си припомним заветът на нашите Апостоли и да върнем България на Българите !
Бог да Пази България и такива като Динко Вълев, АМИН!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.