Ултраси готвят здраво мачкане на мигранти в София!

Ултраси готвят здраво мачкане на мигранти в София!


Ултраси на Левски и ЦСКА готвят погром на бежанци в София!
Според непотвърдена информация разпространена от „безцензура“, феновете на Левски и ЦСКА планират да се организират и да нападнат общежитията, в които са настанени бежанците и местата, които обитават в центъра на София.

Действията им може да срещнат подкрепа и от фракциите на въпросните тимове в останалите градове от България – Перник, Пловдив и Самоков.

Намеренията на футболните фенове са продиктувани от изявленията на две пострадали жени в ефира на БТВ, които се оплакаха, че мигрантите са ги заплашвали с ножове и счупени бутилки.

Efekt 2

Крайните ултраси са категорични, че няма да оставят нещата така и ако полицията не направи нещо по въпроса, ще вземат нещата в свой ръце.

Ние от Blife.eu прилагаме коментарите под публикацията който ясно показват каква е Народната воля!

111

22

Източник:neutralen.com

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.