Владимир Путин владетелят на Мира! 27 февруари спира войната в Сирия +ВИДЕО

Владимир Путин владетелят на Мира 27 февруари спира войната в Сирия +ВИДЕО

Москва и Вашингтон направиха съвместно изявление чието съдържание е предложението за установяване на примирие в Сирийската арабска република от 27 Февруари 2016 година. Във връзка с това руският президент Владимир Путин направи специално обръщение

“Нашите преговарящи проведоха няколко кръга на затворени консултации. В резултат на това успяхме да постигнем важен и конкретен резултат. Бе постигнато споразумение за прекратяване на военните действия в Сирия в полунощ по Сирийско време на 27 февруари 2016година. “- Заяви президента Путин.

Всички враждуващите страни в Сирия трябва да потвърдят пред това време на Москва и Вашингтон своя ангажимент по това споразумение. Допълни руският президент.

Efekt 2

По отношение на тях действия от ВКС Русия и авиацията на коалиция водена от САЩ няма да бъдат осъществявани. В същото време “Ислямска държава”, “Джебхат ан-Нусра” и други терористични организации са изключени от режима за прекратяване на огъня. – Подчерта Владимир Путин. – Ударите срещу тях ще продължат.

Президент на Русия също така добави, че той и Барак Обама са одобрили постигнатото споразумение.

Москва от своя страна ще проведе необходимата работа с властите в Сирия. Подчерта президента Путин. Президентът каза също, че Вашингтон ще проведе подобна работа с опозиционните групи които поддържа. В допълнение Владимир Путин заяви, че Русия се надява, че “алгоритъмът на действия на Москва и Вашингтон по отношение на Сирия” ще получи подкрепа от другите държави в региона.

“Появи се реален шанс да се сложи край на години на кръвопролития и насилие”. – Потвърди Владимир Путин.

Източник: spodeli.eu/

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.