Фалшив ли е асфалтът?

Фалшив ли е асфалтът?


ГЕРБ: да подсигурим бъдещето си!
Асфалтът е лепкава, черна и полутечна маса, съставена основно от битум.
Той се получава при обработка на нефт.

Много често под „асфалт“ се разбира асфалтобетон, най-често смес на асфалт, пясък и трошен камък, използван за настилка на пътищата.
В тази смес асфалтът играе роля на свързващо вещество, което слепва отделните части. Думата асфалт идва от френското asphalte, което пък произлиза от латинското asphalton, asphaltum и от гръцкото asphalton, asphaltos (άσφαλτος), което има значение на да подсигуря, да скрепя нещо.

Така на практика, ако потърсим дълбоката символика както правят източните народи значението „да подсигуря и да скрепя“ се разминават !
Подсигуряването на огромни финансови ресурси!

Efekt 2

Еврофондовете чрез който се усвояват огромни цифри и всичко това със специалното съдействие на групировката ГЕРБ!

И така какво е качеството на асфалта сега и преди?
Цветанов не спира да говори за фалшивите новини, но и дума никой не обелва за фалшивият асфалт, с който заливат улици, магистрали, детски и спортни площадки !
Ето нагледен пример с една спортна площадка, която е асфалтирана преди по-малко от година! Спортната площадка, която е строена през Комунизма и бе с настилка от така наречената сгурия сега е само асфалтирана с асфалта на ГЕРБ !

Ето какви са резултатите, а за този асфалт ли бяха дадени 100 000 лева?
Какво е Вашето мнение фалшив ли е асфалта както политиците ни?
Асфалтът не се яде, но се топи по-бързо от снегът, шегуват се хората!
И така вярвате ли на очите си и вярвате ли на премиерът си, защото аз виждам как едно малко нежно растение има силата да пробие здравият и най-вероятно некачествен асфалт!

Чудите защо броят на дупките се увеличават, чудите се защо пътищата стават все по-зле, ами отговорът е в предизборните обещания „ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ“!

Цената на фалшивият асфалт се заплаща от хилядите жертви дадени на пътят !
Една шепа осакатени души предначертават съдбата на десетките хиляди жертви дадени на пътят и техните семейства !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.