Св. Георги бил Ромски празник според министерството на образованието!

Св. Георги бил Ромски празник според министерството на образованието!

Св. Георги бил Ромски празник според министерството на образованието!
Шокиращо и крайно унизително е, че в учебниците за 5-ти клас децата Ви учат, че св. Георги убил змеят, защото змеят ядял ромското племе!

Според министерството на ГЕРБ празникът 6- ти Май е национален празник на ромите и се казва „Ерделез”! Как се облъчват децата ни?
Това не е етническа заигравка, а обезличаване на подвигът на един светия, подмяната на празниците ни е вид модел на обезличаване на народопсхилогията ни!
Обезличават ни фолклора и отдава в училищата вместо народни песни и танци на всички събития има мажоретки и американски денс хитове!

Къде е християнството, Св.Георги е християнски светец, убит заради вярата си. А те промиват мозъците на децата ни!

Efekt 2

Улисани в ежедневните битовизми и работа и оставили грижата на децата ни в училищата те им промиват мозъците ежедневно и един ден в България няма да има нищо Българско!
Но иначе докато тези еничари и национални предатели управляват държавата така ще е !
И докато вие псувате Бойко и хунтата от така наречени „патриоти“, в училището всеки ден говорят на децата Ви, че закуските били от ГЕРБ, раничките, който са на гърба им и всичко останало е от ГЕРБ! Един ден децата Ви ще се обърнат и ще Ви кажат, че няма такава държава България, защото те така са ги научили!
Къде е гражданският контрол, къде е ролята на родителя ясно е, че вече учителят не е будителят на нашето време, купиха ги с по-високи заплати!
А Вас кога ви купиха, че да мълчим за тези неща?

Ние трябва да пазим паметта такава каквато е не да моделираме съзнанието на децата !

Трябва да запазим чета и достойнството си като народ !
Споделяйте преди да я свалят, нека хората говорят, нека се знае!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. И Д И О Т И Продажни