Хакери показаха информация за новата „ кoпейка” +ВИДЕО

Хакери показаха информация за новата „ купейка” +ВИДЕО Stefan Projnov


Спомняте си Лада – онази Жигула, а знаете ли днешният наследник на този автомобил?
Ще се учудите, ако видите новият седан на АвтоВАЗ, че има огромна прилика със Ford Mustang на САЩ и Chevrolet Camaro.

Това се доказва от нов контура на светлините на машината, дизайнът на радиаторната решетка и капака.

Хакери показаха информация за новата „ купейка” +ВИДЕО  Stefan projnov

Efekt 2

Сега собствениците на автомобили в Русия активно обсъждат дизайна на новия “копейка”, възхищавайки се на идеята и се надяват !

Припомнете си, че ВАЗ-2101 е произведен във Волга автомобилен завод 1970-1988.За 18 години на производствената линия слезе 4,85 милиона автомобила. За сега информацията е оскъдна, но дори и от оскъдната информация става ясно, че Жигулката се превръща в нещо ново, в нещо различно, в нещо спортно като легендарният Форд Мустанг !
Вижте видеото !

“Техническите характеристики (на възродения ВАЗ-2101, бел. ред.) също съответстват напълно на краля на американските пътища”. “Базовият модел ще получи нов двулитров турбодвигател, генериращ 200 к.с. При това разходът на гориво ще бъде 6 литра в града и 4.4 на шосе”.
Цената на новата “жигула” щяла да стане ясна в края на 2017 г., когато щели да започнат и продажбите. Единственият проблем на тази смела прогноза е, че снимките изобщо не приличат на типичните папарашки кадри от тестове на нови модели. За сметка на това се забелязват доста сходства с промоционални фотоматериали на други производители.
Източник: ria.net.ruХакери показаха информация за новата „ купейка” +ВИДЕО  Stefan projnov

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.
Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.