Хакерска атака в агенция “Монитор”

Хакерска атака в агенция "Монитор"


Атакуват ни хора, чийто престъпления разследваме и разкриваме, пишат от медията!
Соросоидните медии атакуват сайтове на ред !
На агресивна хакерска атака от няколко дни е подложена Информационна агенция „Монитор“, съобщават от медията.

“Истината е, че тя далеч не е първата за последните две години, в които агенцията съществува и се е посветила на разкриването на аферите и престъпленията на хората, крадящи от вас – нашите читатели. За съжаление, подозираме, че няма и да е последната”, пишат още от “Монитор”.

Повод за коментара на “Монитор” е публикация в сайта Club Z, зад който стои обвиняемият Огнян Донев. Според Club Z агенцията използва сайта си, за да печели от криптовалута. Това се виждало, след като човек си пусне компютъра, който ставал по-шумен и бавен и натоварвал дори сметката му за ток.

Efekt 2

Ето и позицията на “Монитор” без редакторска намеса:

Всички знаем кои са те – играчи на задкулисието, олигарси, които мечтаят от години за налагането на цензура върху медиите, разкриващи аферите им, за да могат да скрият престъпленията си. Ние обаче неуморно ги вадим наяве и далаверите им лъсват. Както вчера например лъсна поредната проява на алчно лицемерие от страна на една от екобухалките на олигархичното отроче „Да, България“. Едва ли е случайно, че само няколко часа, след като разкрихме лицата на хора, крадящи ток, вода и земя и протестиращи срещу държавата, сайтът отново бе ударен.

Този път при атаката е вкаран злонамерен код за добиване на криптовалута, чиято цел е да блокира компютрите – и вашите, и нашите. За да не можем ние да ви казваме истината. А вие – да я прочетете.

Докато специалистите ни събират доказателствата, нужни, за да се предадат на компетентните органи организаторите на тази злонамерена атака, те сами си свалиха маските. И показаха същността си – на алчни златотърсачи, обхванати от панически гърчове, че заради разкритията ни кранчетата им пресъхват едно след друго, а възмездието за престъпленията им наближава.

Веднага, след като кодът е бил внедрен, което според българските закони е престъпление, подлежащо на санкция по Наказателния кодекс, човек, свързан с Фабриката за фалшиви новини на олигархията „разкри“ публично съществуването му, представяйки го за наше дело. Постът му още по-бързо бе подхванат от един от флагманите на машината за клевети – сайта „Клуб З“, чийто издател е подсъдимият за данъчни престъпления Огнян Донев. Или иначе казано – човек, обвинен, че е крал от всички нас, хората, плащащи си данъците и спазващи законите в тази държава. Изданието на фармацевтичния олигарх, натрупал богатството си от здравето ни, не само не се и пробва да търси истината, а дори доукраси лъжата, като ни обвини в кражба на ток.

Наглост, достойна само за другарчето на Донев – разградския енергиен бос Иво Прокопиев, но пък показваща, че сме близо до целта си – да разобличим хората, които окрадоха държавата ни. Това само ни мотивира да продължаваме. И да ви казваме истината – на всички вас, нашите читатели.

Повод за коментара на “Монитор” е публикация в сайта Club Z, зад който стои обвиняемият Огнян Донев. Според Club Z агенцията използва сайта си, за да печели от криптовалута. Това се виждало, след като човек си пусне компютъра, който ставал по-шумен и бавен и натоварвал дори сметката му за ток.
Източник:kanal3.bg

Нашата медийна група е в постоянни атаки от този кръг ! Ние също сме жертва на соросоидните медии и поради това, че тях никой не ги чете единственото, с което осмислят съществуването си е да сплетат интриги и да замърсяват медийната среда ! На практика, ако има една скала, в която са подреждат определен брой сайтове по четаемост и популярност тези соросидни медии са в дъното и единственият метод да се качат по скалата е да хакнат тези преди тях !

И така този манталитет на мислене не кореспондира с нормалността нито ще им донесе по-голяма популярност, нито ще ги направи по-харесвани ! Истинският критерий за четаемостта е дали казвате истината или не така на практика журито е самият читател, но тук един кръг от няколко собственика на медии спонсорирани от Сорос решават да регулират това !

И така с мръсни номера, които са стотици те само влошават медийната среда, но на практика истинският съдник е читателя и колкото и да тормозят останалите медии, в който се включва и нашата медийна група те по-хубави няма да станат ! Това е тенденция в България да се омаскарява другият след като не можеш да си професионалист, не можеш да си истински като тогава да обвиниш всички в пошлост и фалшивост, но това няма да те направи по-добър !

Това само показва колко долни са !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.