Днес е моето дете, утре ще са вашите!

Днес е моето дете, утре ще са вашите!


Полицейски тормоз!
Масово в цялата страна ще бъдат репресирани всички по-будни и патриоти, които са неудобни на правителството !
Един от инструментите е, че се сформира облик в обществото, че те са престъпници и са лоши, че те са против правителството и държавата !

Всеки родител ще изпита ударите на държавата посредством лостовете, с който те разполагат, а именно в това дело ще се впрегнат полиция и детска педагогическа стая, социални служби и закрила на детето !

Родителите не трябва да са наивни и да вярват, че тези държавни институции ще тръгнат против държавата и ще защитават децата им, а напротив – винаги е било обратното !
Вашето дете не може да направи разлика между разговор и разпит, то е обект на повишено внимание и в хода на тези разговори се създава ситуация, в която му се вменяват вини, че то е лошо, а на обществото се втълпява, че децата на престъпниците са малолетни престъпници !

Efekt 2

И така в мафията има правило: ”ЖЕНИ И ДЕЦА НЕ СЕ ЗАКАЧАТ“, но в България се почва от тях !
Всеки нормално разсъждаваш родител ще бъде уязвим когато тормозят детето му чисто физически и психически !

Психическият тормоз се пренася и в семейството и така удря се по най-милото дето се казва !
Говорим за агресия в училищата, но никой не си задава въпроса, че това е един инструмент чрез който се смазват съдби, че това може би е умишлено създадено и че в доста случай това е дирижирано !

Че това е начин МВР да дискредитира родителите на някой деца и да създава ситуации, който водят до други ситуации ! Подлостта на Цветановщината няма граници!

Днес е моето дете, утре ще е вашето дете, внуче или на ваш роднина! Не позволявайте да бъдете изнудвани и репресирани, не позволявайте кварталните полицай да създават порочни практики в кварталното училище и да бъдете обект на тормоз, а обяснете често и категорично, че никой не може да разпитва детето ви без вашето присъствие !
Да, от МВР ще ви обяснят, че не било разпит, а разговор, но вие бъдете там близо до децата си !
Защото там където няма държава има мафия, а мафията изпълнява политически заповеди, защото мафията и политиците са двете страни на една и съща монета !

Днес е моето дете, утре ще е вашето и така се правят досиета, така се действа по поръчка на ГЕРБ и така се мачкат хора и съдби, но има един начин това да спре като не съдействате на системата !
И научете и децата си да не го правят!
Така системата спира да работи, така и ще дойде промяната !

Набиха детето ми, а то за да се спаси се качва на паметник като инцидента е извън училището, но днес това е темата и за това полицията тормози моето дете, но никой не говори, че детето ми е бито, замервано с камъни и сопи, никой не казва, че детето е в белези и рани, а проблемът е, че се е качило на паметника на площада !

Така ще е, децата ни ще бъдат бити, а ние ще сме репресирани докато не се подадем, докато не сведем глави, докато не се превърнем в послушни и зависими, докато не ни сложат веригите !
Е няма да се случи това, но ние искаме България да се превърне в по-добро място за живеене, ние искаме да спре тиранията и робството, ние искаме ред и справедливост !

Няма да сведем глава нито да позволим това да продължава!

Днес е моето дете, утре ще е вашето, но когато загубим България ще са децата на всички вас като те ще са без бъдеще и мечти, те ще са без детство, те ще са тези, които ще са загубили всичко, защото днес сме мълчали!

Защото сме позволили на няколко зависими корумпирани или по природа злобни и комплексирани ченгета да ви склонят да мълчите !
Време е да се говори за това време и всички да узнаят, че трябва пряка демокрация и родителите да проконтролират държавните институции ! Престъпност много отчетност няма !

Държавната машина се занимава не с борба с престъпността, а за борба с патриоти и обществено разпознаваеми личности, с борба с активните граждани, с борба срещу тези, които искат промяна !
Ето защо шефовете на полицията трябва да бъдат избирани от народа за да служат на народа, а не на политиците !

Днес е моето дете, утре ще са вашите !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.