Хафъзов мачка Бойко с компромати

Хафъзов мачка Бойко с компромати


“Ако наистина е проведен разговор между министър-председателя на Република Турция с премиера на нашата страна… Дали е имало някакво искане от страна на министър-предедателя господин Ахмет Давутоглу или натиск, или е бил проведен разговор от съвсем друго естество – трябва да си мерим думите. Професор Давутоглу е бил външен министър – дипломат, който много добре най-вероятно си мери приказките и знае какво, как и от кого да поиска”. Това заяви пред БНР депутатът Хюсеин Хафъзов, който остана верен на низвергнатия доскорошен лидер на ДПС Лютви Местан.

Той отказа да конкретизира изявленията си, но подчерта, че доколкото познава турския държавен протокол, всички разговори от такова естество на държавници се записват.

“Ще бъде много неловко, ако в даден момент излезе цялата стенограма на техния разговор – в колко часа, по какъв повод и с какви условия”, каза Хафъзов и отказа повече подробности с аргумента “да не забърква България в скандал”.

Efekt 2

В сряда Лютви Местан и последвалите го петима депутати от движението ще подадат заявления за напускане на парламентарната група и ще станат независими народни представители.

“Политическият елит на партията, за голямо съжаление, направи един сериозен отстъп от идеите, от които и чрез които ние не само печелехме доверие на избори, но и същевременно правехме политика”, каза той.

Според Хафъзов лично той и досега често имал “възможности и поводи да критикува партийната линия по отношение на обвързаността ѝ с бизнескръгове”.

Депутатът, който на няколко пъти влезе във фокуса на медийното внимание с протурско говорене, заяви, че към днешна дата няма решение на напусналите за създаване на нова партия.
Източник:clubz.bg hafa
Ние от Blife.eu ще добавим, че ако имаше капка Българско в Борисов нямаше гордо да позира пред портретът на Ботев стискайки ръката на един Велик Турчин !
Браво на всички който гласуваха за ГЕРБ те гласуваха за ДПС и турските интереси в България!
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.