Лекарство с чесън по древна китайска рецепта: Еликсир на младостта

Лекарство с чесън по древна китайска рецепта: Еликсир на младостта


Еликсирът на младостта с чесън по древна китайска рецепта е от 2 000 пр.н.е.
През 1971 г. експедиция на ЮНЕСКО намерила в тибетски манастир рецепта на древно хомеопатично лекарство. Рецептата, написана глинена плочка, е преведена и е публикувана на много световни езици. Предполага се, че лекарството за пръв път е направено две хиляди години преди новата ера.

Елексирът на младостта с чесън изчиства от токсини
Еликсирът на младостта по тази китайска рецепта освобождава организма от вредните вещества, подобрява еластичността на кръвоносните съдове, предпазва от инфаркт, склероза, стенокардия и образуване на тумори. Освен това лекува главоболието и подобрява зрението.

Лекарството с чесън по древната китайска рецепта се приготвя и консумира стриктно и се пие на интервал от пет години. Ако направите грешка в пиенето или не вземете съответната доза се препоръчва да спрете консумацията. За това лекарство е необходима голяма дисциплина, но резултатите, които получавате след приемането му са невероятни, защото лекарството е известно още и като истински еликсир на младостта.
Приготвяне на еликсира на младостта с чесън по древната китайска рецепта
Ще ви бъдат необходими 350 грама чесън, който се нарязва на ситно, а след това се счуква добре с дървени чукало. Прибавете 300 мл 96 % спирт и след това прехвърлете сместа в буркан, който затворете плътно и оставете да престои 10 дни.

Efekt 2

След това течността се прецежда през плат и се оставя да престои още два до три дни.

След като сте направили всичко това, можете да започнете употребата на лекарството с чесън според дадената таблица.
ss
Този еликсир на младостта от старата китайска рецепта се пие на капки, които се разтварят в 50 мл мляко със стайна температура. Пие се всеки ден за закуска, обяд и вечеря. Първия ден за закуска пиете една капка, за обяд 2, на вечеря 3.

На следващия ден продължавате със схемата, която ви е дадена в таблицата. Когато стигнете до 11-ия ден започвате да пиете по 25 капки на всяко хранене и пиете докато свърши течността.

Източник:e-zdravey

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.