Хвърковатата чета на Динко + Видео

Динко Вълев


Истината е, че не се гаси туй що не гасне !
А нашият пожарникар прави всичко възможно където се появи дори искра патриотизъм и се активира цялата държавна машина за да бъде угасена!
Пожарникарят знае, че от една искра пламват големите пожари, а Динко от искра стана пламък онзи пламък в сърцата на всички Българи !

Затова и се опитват медиите да го изкарат престъпник, мутра или селски бабаит !
Но истината е, че политическата мафия действа с всеки по този начин и те са като въглените – ако не могат да те изгорят, то ще те очернят и това става най-добре през медиите слугуващи на мафията !

Най-голямата заплаха за хунтата узурпирала властта е личният пример на всеки, който милее за България да бъде смазан веднага показно за назидание на другите !
Но човешкият дух е несломим – един пада, а друг се надига ! Да припомним Водачът на протестът в Гърмен Антон Балтаджиев бе арестуван докато се потули напрежението !

Efekt 2

Митинг против идването на Давутоглу в София – Боян Расате арестуван !
Сега се очаква да стихне народната любов и еуфорията, да подмине и да сложат прангите на Динко Вълев от Ямбол !
И докато в момента Динко се радва на медийна слава в чужбина и у нас, а гадовете работят подмолно и вече се проверява целият му съзнателен живот като търсят престъпления, търсят се негови врагове, който да кажат нещо което да бъде използвано срещу него !

Търсят се улики, който да го оличат в каквото и да е престъпление и ако няма такива ТЕ ЩЕ СЕ СЪЗДАДЪТ, ще се намерят и кочериновски свидетелел, който да вплетат някой лъжа срещу него, която да бъде причината да бъде арестуван !

За пример можем да посочим делото срещу Петър Стоянов Сумиста . Цялото измислено обвинение почива на някой си, който бил на хижа в планина и там чул от двама да си говорят тези неща, в който ги обвиняват !
Та така работи Цветан Цветанов – излиза по медиите и обявява някой за виновен, а после цялото обвинение почива на един чул от двама умрели за нещо си и готово имаме арестувани и обвинени все такива, който са неудобни на политическата мафия !

Та и ние медиите, който не са се продали на Политическата мафия, трябва да подкрепим Динко Вълев, трябва да го предупредим, трябва да сме до него, защото той дръзна също като нас да каже истината такава каквато е !
Днес Динко Вълев участва в гражданско сдружение „Цивилни отряди за защита на жените и вярата“ !
И това го прави по-опасен, защото той набира последователи, защото той със своята чета от сърцати Българи набира популярност ! затова и полицейското присъствие в тяхното малко селце вече се чувства осезаемо !
Та днес Динко е заплаха номер едно за статуквото и да не забравяме и Спартак е бил само роб в началото !
Скъпи съотечественици, Динко не е създаден от статуквото политически лидер, който да яхне народното недоволство и да го притаи и потуши както до сега схемата работи 26 години. Динко няма искрата на лидера, но има пламъкът на Апостола затова бъдете готови да го последваме в името на закрилата на нашите жени, деца и вярата ни да защитим България !

За нас от blife.eu Динко Вълев е герой, който трябва да бъде награден задето е изпълнил дългът си !
В заключение ние от ще добавим и че никой не по-голям от върховенството на за Конституцията, на България, а там е записано:

Чл. 32. (1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.
Чл. 59. (1) Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин
Вижте как се правят три полицейски хайки срещи целящи да се респектира Динко Вълев и неговата хвърковата чета !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.