Хитрино под обсада

Хитрино под обсада
Какво става в Хитрино?

Хората имат пълна забрана и достъп до домовете си ! Как да си вземат документи и лекарства, как да си вземат семейните ценностите? Какво става с животните им и кой ще се погрижи за тях ? Какво е това отношение – изпратихме мъртвите, а тези които се отърваха живи какво за тях?

На пролет щели да им строят къщите, а до пролетта какво става ? Никой нищо не казва, никой не дава отговори, а журналистите послушно предават без да питат ! Демонстрират се прегръдки и целувки, а хората избягаха на студа по пижами, без обувки и нямат достъп до собствените си домове !

Хитрино е под обсада, но не от вражески сили, а от тези които трябва да ги пазят ! ПИАР и селфита на руините, а какво става с на живите съдбите ? Да оставиш всичко дето си събирал през целият си живот в ръцете на политици крадливи това е лудост и посред зима !

Efekt 2

Дали няма да има мародери или там всички са милионери ? Да оставиш всичко и да тръгнеш в студена нощ без багаж и кой нареди това безумие, кой носи отговорността, ако те ограбят кой ? Къде са природозащитниците, който осъждаха хора за едно куче, три костенурки и две котета и нима домашните животни на хората за тях не важат законите !

Уж има толкова опасно обгазяване, а не видяхме нито един с противогаз даже и с маски на бояджии те не бяха! Лъжат ни като малки деца, а ние не вярваме на дума нито една ! Бъчварова горката обясни, че става дума за много тежко обгазяване и газът бил тежък, а Бойко се хили като тиква на Хелоин и как само рискува животът си в такава опасна среда за една снимка нали герой е той за снимката за пред обектива !

Лъжат ни като деца, ама не на нас тия! Кажете истината защо на някой хора само за десет минути им позволихте да си посетят домовете и то с полицейска охрана кажете истината защо имаше взрив и кой, и какво го причини, какво търсите, какво криете, кажете и спрете да ни лъжите !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.