По Коледа стават чудеса ! И ето чудото идва – Борисов 3

По Коледа стават чудеса ! И ето чудото идва - Борисов 3

Оставка на Борисов 2 за да дойде Борисов 3

Чудо ще е, ако народът се вдигне, но си напазаруваха медиите и сега всички мълчат ! Спасението на България идва от Реформаторският Блок и в сряда Бойко Борисов ще си гласува в Парламента новия състав на кабинета Борисов 3 !

Така най-мразеният Български премиер ще стане за трети път баща на нацията !

Най вероятно Вицепремиер и министър на отбраната по всяка вероятност ще бъде лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов !

Efekt 2

От РБ ще се явят пред президента и ще декларират, че имат успешен проучвателен мандат, който завършва с предложение за състав на кабинет, начело с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Така Бойко Борисов се завръща с една единствена цел – пълна окупация на властта !

И това правителство е най-безпринципното до сега, а народът си мълчи !
Всички си мълчат часове преди да му сложат реформаторите белия кон и самият Бойко 3 твърдеше, че този парламент се е изчерпал !

Същият, но под номер две, Бойко 2 казваше, че се върви към предсрочни избори колкото се може по-рано и се говореше за ранна пролет, но явно е забравил! Той бързо забравя – на ден по няколко пъти като народът му, който до вчера викаше „оставка“, а днес си мълчи !

Така бързо да погледнем какво става в страната – хората на Касим Дал са в един кабинет с Патриотичен фронт и ВМРО заедно с мълчаливата Атака !
От друга страна ДПС, която подкрепяше опозицията БСП леко бе подкупена с Хитрино и на практика устата на опозицията бе запушена !

Как така Борисов си купи всички и сега няма кой да вика „оставка“, няма кой да организира протести, а държавата се тресе в колапс, ама какво да се прави като става дума за пари – няма религии, няма принципи, няма правила !

Борисов отново ни лъже! Прави правителство с Каракачанов и Симеонов – най-големите противници на референдума!

Хора опомнете се, става дума за картелно споразумение на политически партии, които са водени само от една цел – ПАРИ и МНОГО ПАРИ ! Сега продължава разграбването на страната, а после ще ни хвърлят в някой по-голям ужас като в Хитрино, но по-голям затова и бързат да УСВОЯВАТ – да крадат като за последно, а след тях просто няма да има после !

Опомнете се, отворете учите си, време е за радикална и крайна демокрация време е за народен съд и още нещо !

И докато Корнелия ядове бере, че Слави я изложи с разни Руски генерали, а Борисов кой ще спре, има ли кой ?

ЕДВА ЛИ !

По Коледа стават чудеса и ето чудо Борисов 3 ще Ви управлява и здраво ще Ви сурвака с думите сурва, сурва година на народа яка гърбина, а за мен рекет на инвеститорите от чужбина !
Пълна къща с мигранти, навън ще свирят музиканти, ето писана шейна премина и някой бизнесмен почина! Със закон за тероризма ще Ви донеса диктатура догодина до Амина !

А на реформаторите новият мандат ще донесе много, много благодат!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.