ГЕРБ – оръжие за масово поразяване!

ГЕРБ - оръжие за масово поразяване!
ВИЖТЕ истинските факти за войната срещу пенсионерите !

Хиляди пенсионери живеят с доход под 200 лева на месец, повече от половината пенсионери у нас живеят с доходи под социалният минимум в страната ни !

Социалният министър Зорница Русинова, изнася данни, които са изключително тревожни ! 491 763 пенсионери у нас оцеляват с доходи, които са под 200 лева на месец ! 409 047 пенсионери получават между 201 и 250 лв. ! 306 737 пенсионери имат пенсии от 250 до 300 лв. !

В тези цифри влизат и добавките към тях например за починал съпруг или коледни ! Четвърт милион получават между 300 и 350 лв., 182 000 получават до 400 лв. ! 540 663 са пенсионерите, които получават над 400 лева! Общият брой на пенсионерите към края на 2016 г. у нас са 2 181 356 души.

Efekt 2

Иначе от партия ГЕРБ се направиха на загрижени за пенсионерите в страната и масово във всички населени места направиха дублиране на пенсионните клубове ! Стари активисти по партийна линия масово регистрират нови клубове по места, но това не е социален подход, а поредният грабеж на държавната хазна !

При регистрацията на нов клуб на пенсионери в даденото населено място еднократната субсидия на тази дейност варира от 62 до 68 хиляди лева естествено пенсионерите не знаят за това, а само малцина са просветлени в тази далавера – тези, които са избрани да ръководят това от ГЕРБ ! Та пак се крадат стотици милиони от хазната за пенсионерите, но те не стигат до тях, а една-две екскурзиики за сметка на новият клуб за замазване на очите на хората и другото е пропаганда !

Естествено екскурзииките са еднодневни и храна, и билети не се поемат от клуба, абе с две думи никакви аванти за лошият материал ! Дори самото говорене за вдигане на пенсии Цветан Цветанов охарактеризира като популизко, а самото усвояване на по над 60 000 лева за хилядите клубове регистрирани от година насам какво е, ако не е поредният грабеж на ГЕРБ?

Стотици милиони усвоени уж заради пенсионерите, а пенсионерите и хапка залък не са опитали от тези милиони ! ГЕРБ е оръжие за масово унищожаване, а лицемерието им надмина всякакви граници !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.