Цацаров: Има наченки на радикален ислям! + ВИДЕО

Радикален Ислям Цацаров

Проповедниците на радикален ислям обикалят страната още от деветдесетте години на миналият век казаха от ВМРО, а сегашното правителство не взима адекватни мерки за това!

Напомняме, че ВМРО също участват в това неадекватно правителство !

Каракачанов конкретизира, че още в далечната 1998 година има двама проповедници изгонени от България за проповядване на НЕ-традиционен ислям !

Волен Сидеров предложи ислямското богослужение да се води на Български език !
Волен даде пример, че в много християнски храмове има преведени текстове и се води служба на Български, тоест допълни той, има прецедент за което можем да пледираме, че да се води на Български, а не на арабски !

Efekt 2

Допълни, че е работа на службите да се пресече идването на емисари от други страни !
Намекна се, че ДАНС през годините не са работили усърдно в тази посока !

Ние от Blife.eu също сме подавали сигнали през медиите за цели села, който говорят на арабски и държанието им не е Българско вижте ТУК !

Ние от Blife.eu не веднъж сме писали за Радикалният ислям в Пазарджик от хората на Ахмед Муса, но това е било потискано и заглушавано ТУК !

Време да се обърне внимание на тази световна заплаха !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.