„Би Би Си”съобщи за литургии отворени за мюсюлмани!

„Би Би Си”съобщи за литургии отворени за мюсюлмани!
„Би Би Си”съобщи за литургии отворени за мюсюлмани!

Мюсюлмани напълниха църквите вижте къде…
Стотици мюсюлмани се стекоха в християнските храмове във Франция в знак на солидарност със съгражданите си християни след убийството на свещеник във Франция миналата седмица, съобщи Би Би Си.

Литургии, отворени за мюсюлмани, бяха отслужени в църквата в Сент Етиен дю Рувре, където бе убит отец Жак Хамел на 26 юли, както и в катедралата “Нотр Дам” в Париж.

По-рано Съветът на мюсюлманите във Франция призова всички, изповядващи исляма, да покажат солидарност и съпричастност с трагедията. Преди това около 50 мюсюлмани се присъединиха към 350 католици в нощно бдение в Сент Етиен дю Рувре в памет на убития свещеник.

Подобна акция имаше и в Ница, където през юли тунизиец уби 84 души в атака, вдъхновена от “Ислямска държава”.
Мюсюлмани в Италия също се присъединиха към неделна служба.
Трима имами седнаха на първия ред по време на литургията в църквата “Санта Мария Траставере” в Рим.

Efekt 2

Ние от Blife.eu бихме добавили :
Истината е, че дали човек вярва в Исус или Аллах, или Буда. или което и да е божество вярващият знае и чувства, че има сила, която вижда и ще му се въздаде според делата такива хора са достойни в делата си на земята и техният морал и канони са за уважение!

„Би Би Си”
Снимка „Би Би Си”

Но има едни по радикални, който казват, че убиват в името на Бога те са опасни за човечеството и за религиите и за целият мирен свят !
Бог да се смили над душата на Жак Хамел, АМИН!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.