Цветанов топла Ромска връзка

Цветанов топла Ромска връзка Стефан Пройнов


ЕКСКЛУЗИВНО: Цветан Цветанов свързан с ромски род, известен с джебчийските си умения
Не са проблем тези, които печелят обществените поръчки, а тези, които печелят, прибират 30% аванс и изчезват. Така лидерът на “Евророма” Цветелин Кънчев коментира темата как така ромска фамилия, известна с проблемите си със закона заради джебчийство, е спечелила обществена поръчка за ремонт на Народното събрание през 2011 година.

И многозначително каза, че ако бъде попитан Цветан Цветанов, той може да каже много специално за циганските фамилии, свързвани с джебчийство. Без да повтаря името на Цветанов, ромският лидер обясни, че има един куп обществени поръчки, при които се взема аванс и не се свършва нищо.

Ще ми бъде интересно ако попитате Агенцията за обществени поръчки каква статистика ще ви дадат по въпроса, добави Цветелин Кънчев пред Нова телевизия.
Той уточни, че “хората умеят да създават контакти”, визирайки голям цигански род, известен с връзките си с джебчийството.
Кънчев заяви, че тези хора – Кардарашите, са били поканени да напуснат “Евророма” преди години. Проблемът при Кардарашите е, че за тях не може да си номер 2.

Efekt 2

Те не вземат пример например от Цветанов, на който му е много добре да е втори в ГЕРБ, направи нова препратка лидерът на „Евророма”. И коментира, че Кардарашите винаги успяват да си намерят лоби – при всички власти Цветелин Кънчев разказа и, че албанците и румънците са много по-напред като джебчии в Европа.

Обществената поръчка Преди 6 години Кирил Илиев от фамилията Илиеви, част от ромския род Кардарашите, успява да спечели и изпълни обществена поръчка за ремонт на парламента. По това време на власт е Бойко Борисов – в първия си мандат като премиер. Илиев изпълнява поръчка за 220 000 лева, която включва ремонт на водопроводи, канализация и на кабинети в сградата на парламента. “Аз дадох най-ниската и печеля, то така е”, каза Кирил Илиев.
Освен това Илиев е санирал за 2 млн. лева детските градини в Сопот !
Източник: informiran.net

Ние задаваме един въпрос как Бунта в Асеновград стана етнически от мирен, нима същият Ром не вдигна махалата ?
Същата махала на последните избори гласуваха за ГЕРБ !
Ето как се отклони вниманието на обществото за публикуваното дело на ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ВИЖ ОЩЕ ТУК !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.