Цензура, цензура и пак цензура !

Цензура, цензура и пак цензура !

Имали цензура в България ?

Скъпи медии, Журналисти, Блогъри и хора, които пишете против правителството на ГЕРБ в социалните мрежи и Фейсбук СЛЕДЯТ ВИ !

Неофициално се следят всички по-активни граждани, които не споделят ценностите на ГЕРБ и управленската мафия в момента, не че мафията и ГЕРБ споделят с Вас своите ценности и партийни субсидии и постъпленията от обирачите на фирмите си и черните си каси, но да си знаете !

Efekt 2

Хунтата е разпоредила да бъде следен всеки, който пише против тях и уронва престижът им, ако може да се нарече медийните манипулации и масовите внушения правени през телевизия, радиа и сайтове както и през печатната преса, за която се знае, че от месец им е клекнала вече цялата !

И как няма да им клекне, кой владее разпространението на вестници, кой внася и им продава хартията, няма да слушат, ама два три тиража ако не излязат от склада и са фалирали !
Големите медии пък получиха невероятно много проекти за модернизация или пък за интеграция и всякакви финансирания от Еврофондовете и те така лапнаха милионите и сега са послушни и критика няма и всичко в страната е супер и всички сме добре и щастливи, няма престъпност, няма война по пътищата, циганите рязко спряха да крадат и изнасилват, мигрантите не се бият, абе няма болни, няма измами по телефоните, а битовата престъпност някак си от само себе си се изпари !

Та целият ресурс на МВР, ДАНС и ГДБОП е концентриран и вперил широко отворени очи към предстоящите избори !
Следи се всеки, който се занимава по-активно с отразяване на истината и всеки е под постоянно наблюдение!

Час по час се сверява информацията за всеки кой е, къде е в момента, къде се намира, с кого говори, с кого се среща !
Разпечатки на телефоните и СМС-ите с кого и кога и как !
Следят се чатове и писане във Фейсбук, следи се всичко !
Някой ще бъдат принудени да си наложат автоцензура, а други ще им бъдат скалъпени някакви обвинения за да им губят времето и да ги размотават – ВЪЗПРЕПЯТСТВАТ ДА ОТРАЗЯВАТ ГРОЗНАТА И ЖЕСТОКА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ !

Всеки, който придобие и най-малката популярност е заплаха и ще бъде тормозен от МВР и техните нещатни и щатни сътрудници – доносници !

Цензура,Прави впечатление, че и от киберпрестъпления също са се включили по-активно и заедно с Европейската централа и централата на Фейсбук тече огромна и мащабна цензура !

Администратор на групи във Фейсбук ни сподели, че вече всеки ден има десетки публикации, които чакат да бъдат одобрени от него, но преди това са били докладвани или директно свалени хипервръзките им !

Цензура
Няма как на всички да ни сложат розови очила след като ни къркори корема !
Гладът е по-силен от всичко !
Истината винаги излиза наяве и тя може да бъде само една, че в България свободата на словото е силно заплашено от диктаторските методи на управляващите !
И ако преди и след като се появи ГЕРБ 1 и Цветанов управлява МВР се появи фразата „това не е за по телефона“ днес след като Бъчварова е поела щафетата какво следва да си напишем в чата „това не е за Фейсбук“!

Цензура,

И колкото и социалните мрежи да заприличват на мрежи за лов на хейтъри и тролове, за блогъри и журналисти, и за всякакви будители, и хора на който им пука ГЕРБ 2 могат да арестуват журналисти и да влизат в медийни редакции, но не могат да арестуват всички хора в България!

Няма как да тарашат всеки дом и всеки офис, всеки в метрото с телефон и всеки, който иска да чуе истината !

ИСТИНАТА МОЖЕ ДА БЪДЕ САМО ЕДНА – ТАКАВА КАКВАТО Е, а не такава каквато устройва управляващите !

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.